Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Wat zijn de oorzaken Mijn Computer te warmen
? . Oververhitting kan verschillende gevolgen hebben voor u en uw computer - sommige zijn kleine , anderen zijn ernstiger hebben Bijvoorbeeld , met laptop computers , oververhitting kan eenvoudig worden ongemakkelijk voor u wanneer u de computer op uw schoot . Maar verder dan dit soort overlast , kan oververhitting blijvende negatieve effecten op uw computer , waaronder een mislukte logic board en voortdurende bevriezing hebben . Ventilator Storing

Oververhitting
kan worden veroorzaakt door problemen met de ventilator van de computer . Alle computers hebben fans die worden geactiveerd wanneer de CPU een bepaalde temperatuur heeft bereikt . Echter, deze ventilatoren kunnen functioneren om verschillende redenen . Een belangrijke oorzaak van de ventilator problemen is eenvoudig overmatig gebruik . De fans op de computer , net als elk ander elektronisch apparaat , zijn aan slijtage onderhevig . Bovendien kunnen fans verstopt raken met stof en andere kleine deeltjes , waardoor ze te traag of helemaal stoppen . Wanneer dit gebeurt , kan de ventilator niet de interne componenten van de computer goed te koelen en de computer oververhit raakt .
Overbelasting van de CPU

Wanneer de CPU van uw computer is overbelast , de computer kunnen oververhitten . Dit kan gebeuren wanneer je meerdere applicaties tegelijkertijd draaien . Wanneer de middelen van de CPU's worden toegewezen aan een groot aantal toepassingen , kan de computer de CPU overwerk . Concreet kan grafische - zware applicaties zoals games of video- editing software ertoe leiden dat uw CPU te overbelast worden, wat op zijn beurt , oververhit raakt uw computer .
Milieu

de omgeving waar u uw computer gebruikt kan ook bijdragen aan oververhitting . Het is een eenvoudig principe , maar een die niet iedere computergebruiker kent kan zijn : . Als uw computer wordt geplaatst in direct zonlicht of dicht bij een warmtebron zoals een radiator of warmte vent , de kans dat de computer oververhit raakt stijgt

oneffen oppervlakken

Een andere oorzaak van de oververhitting in laptops is gebruik op oneffen of zachte ondergrond . Laptops zijn ontworpen op een vlakke ondergrond te worden geplaatst , waardoor de warmte te ontsnappen aan de achterkant of de zijkanten van de machine . Wanneer een laptop wordt geplaatst op een oneffen ondergrond , kan warmte niet goed te kunnen ontsnappen . Compounding het probleem , kunnen fans die zijn bedoeld om uw laptop te koelen worden geblokkeerd als de laptop niet wordt gebruikt op een vlakke ondergrond .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een MiniSD-kaart c…
·Wat is een 40GB harde schijf? 
·Wat is de betekenis van de opt…
·IBM T42 HD Specificaties 
·Hoe maak je een ongebruikte ha…
·Wat is het belang van een hard…
·Hoe maak je een harde schijf I…
·Quad - Core Processor Voordele…
·Hoe installeer ik een driver v…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Wat Goed Is de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe je RAM installeren in HP DV1000 
·Hoe te Turn on Presentatie Mode op een D…
·Hoe Memory Zet op een Sony Vaio PCG - Z1…
·Gemeenschappelijke Kopieermachine Proble…
·Handmatig Feed papier in een laserprinte…
·Hoe maak je een afbeelding SafeBoot Driv…
·Hoe maak je een Bluetooth-headset gebrui…
·Hoe maak je een videokaart testen voor c…
·Help bij de HP Deskjet 5550 Printer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com