Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Welke bestandsformaten worden door de iPad ondersteuning ?
De Apple iPad is een tablet die je kunt gebruiken om media zoals muziek- bestanden , digitale foto's , video's , en zelfs digitale boeken doorbladeren en te bekijken . U kunt uw persoonlijke media laden op de iPad met de iTunes-software , of de aankoop van muziek, films en boeken rechtstreeks vanaf toepassingen op het apparaat . De iPad ondersteunt zeer specifieke bestandstypen voor de verschillende soorten media , dus als je laad je eigen bestanden , is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze compatibel zijn. Audioformaten File

Wanneer je muziek op je iPad , doet u dit door het synchroniseren met de iTunes-software , zodat de iPad is in staat om elk bestand formaat dat kan worden afgespeeld in iTunes af te spelen . Zowel de iPad en iTunes ondersteuning van de meest voorkomende digitale audio- bestandsformaten, waaronder MP3 , M4A , WAV -en AIFF-bestanden . De iPad is ook in staat om digitale muziekbestanden die u koopt bij de iTunes Music Store , die komen in de M4P -formaat af te spelen .
Beeldindelingen

De iPad geeft uw digitale foto's in de " Foto's" app , en het ondersteunt vrijwel alle bestandsindelingen beschikbaar, waaronder JPG , PNG en GIF . Wanneer een beeldbestand heeft pixelafmetingen die groter zijn dan 1024x768 scherm van de iPad , wanneer u deze bekijken op de iPad , dan zal die teruggeschroefd , zodat je de hele foto kunt zien in een keer. Ongeacht de grootte of de bestandsindeling van een afbeelding is , kunt u ook ook het touchscreen knijpen met je vingers te zoomen en een gedeelte van het beeld in meer detail .
Videoformaten

de iPad kan een verscheidenheid aan videoformaten , vooral die op basis van de MPEG - 4 standaard spelen . De "Video's" app speelt eenvoudig bestanden in de MOV , MP4 en M4V formaten . Daarnaast zullen een aantal video's gekocht bij de iTunes Store in de M4P bestandsformaat , waarin een MP4 dat is aangeschaft en in licentie gegeven aan een bepaalde gebruiker aangeeft . Als u downloaden van een derde partij videospeler zoals " OPlayer Lite , " de iPad zal in staat zijn om extra video- bestandstypen , zoals AVI en MKV -bestanden af te spelen .
EBook Formaten
< br >

met de ' iBooks ' app , kunt u uw iPad als een eReader en download zowel gratis als betaalde digitale boeken te lezen . De iBooks applicatie werkt alleen met EPUB- bestanden , en wanneer u uw iPad synchroniseren met iTunes kunt u ook alle boeken die u toevallig in de EPUB- formaat te hebben geladen . Er zijn ook een aantal toepassingen van derden kunt u op uw iPad die steun aanvullende eReader formaten installeren. Bijvoorbeeld , de Amazon Books app ondersteunt de MOBI -formaat van digitale boeken .

Previous: Next:
  iPad
·De iPad en Keynote synchronise…
·Where Is Kobo opgeslagen op ee…
·Hoe je iPad Weer Apps kopen 
·Hoe Hook Up -mail op de iPad 
·Hoe je afspeellijsten aanmaken…
·Hoe de SIM verandering in mijn…
·Hoe kan ik iTunes Vanuit een T…
·Hoe maak je een iPad Clean 
·Hoe u Windows gebruiken om fil…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
iPad Video File Maten 
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Kan een Pages- bestand van een iPad conv…
  Hardware Articles
·Hoe stel ik een Display & grafische kaar…
·Hoe kan ik bestanden opslaan op een Sand…
·Mijn eMachines T5010 Zal niet Power Up V…
·Hoe maak je verbinding een draadloze kaa…
·Hoe de Heatsink Clean op een grafische k…
·Hoe een Autorun Flash Drive Zorg 
·Hoe kan ik mijn HP Pavilion DV1000 Lapto…
·Het verschil tussen laptops en notebooks…
·Toshiba Satellite A215 S7437 Specificati…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com