Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat kan de Apple iPad doen?
U denkt misschien dat het de grootste uitvinding sinds gesneden brood , of gewoon een andere manier voor Steve Jobs nog een paar centen knijpen van de technologisch geïntrigeerd , maar hoe dan ook de Apple iPad is hier te blijven . Met 65.000 applicaties en groeit , kan de Apple iPad je te vermaken , onderwijzen u en helpen houden u georganiseerd op een dagelijkse basis . Draadloze
Web

De Apple iPad wordt aangesloten op het internet via een Wi - Fi-verbinding , zodat u een draadloze internetverbinding hebben overal waar een Wi - Fi- signaal kan worden gevestigd . Eenmaal aangesloten , kunt u de iPad te gebruiken op dezelfde manier als een computer zou doen . Surfen op het web , downloaden van content , het controleren van uw bankrekening , het bijwerken van uw Facebook- profiel en nog veel meer kunnen allemaal worden bereikt met een Apple iPad . De LED -achtergrondverlichting 9,7 inch diagonaal scherm en touch - screen toetsenbord maakt websurfen gemakkelijk op de ogen en gemakkelijk op de vingers . De iPad is 7,5 cm breed en 9,5 cm hoog , te plaatsen tussen een iPhone en een laptop in termen van grootte .
Een Foto Van Silliness

De iPad 2 heeft de mogelijkheid om te breken en delen van foto's , maar op elke versie kunt u ook tweak deze foto's en maak een hilarische diavoorstelling met behulp van de ingebouwde programma Photo Booth . Met behulp van de front-facing camera , neem een foto van jezelf of een vriend of gebruik een van je computer gedownload . Vervolgens kunt u effecten toevoegen aan uw foto's , zoals X - ray , stretch , knijp of caleidoscoop . Deze effecten veranderen je imago , net als een leuk huis spiegel zou doen . Alle foto's worden opgeslagen op uw persoonlijke fotobibliotheek , en kunnen worden verzonden naar vrienden en familie .
Move Over Kindle

De iPad werkt als een virtueel boekhandel of bibliotheek - net als de Kindle - met meer dan 200.000 boeken klaar om te worden gedownload van de iBook store. Veel van de boeken zijn gratis te downloaden als je eenmaal de iBooks applicatie, die kan worden gedownload van de App Store . U kunt boeken bladeren op genre , auteur of titel . Boeken die bedoeld waren om in kleur - zoals kinderboeken - verschijnt in kleur op het iPad -scherm . Houden de iPad rechtop kunt u een pagina te bekijken op een moment . Flip de iPad op zijn kant , en je kunt twee pagina's tegelijk bekijken . De tekst kan worden aangepast - hetzij kleiner of groter - en boeken kunnen worden gelezen om u door VoiceOver voor het geval u nodig hebt om uw ogen te laten rusten
Old School Gaming
.

de PlayStation 3 , Xbox 360 en Nintendo Wii voorzien van state - of-the - art graphics en geluid , maar sommige gamers nog steeds de voorkeur aan de oude school gevoel van klassieke videogames . Greatest Hits van de Atari's applicatie stelt u in staat om klassieke arcade videospellen te spelen in de palm van je hand , zoals Pong en Pac -Man . Voor $ 14,99 als van 2011 , kunt u koopt 100 Atari en Atari 2600 games om overal worden gespeeld , op elk moment . U kunt ook spelen tegen anderen in multi - player mode . De iPad beschikt over een 10 - uur levensduur van de batterij , zodat u uw favoriete klassieke games te spelen voor stukken op een moment .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om bestanden in iPad verbe…
·Hoe u meerdere dia's in Keynot…
·Welke apps Kom Standard op een…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Outputting iPad Citrix op een …
·Kan de iPad Run op Tiger ? 
·Hoe kan ik iPad Iconen Into Ca…
·DIY Solar Charger voor een iPa…
·Hoe eigen Wallpaper activeren …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe u de grootte van Scan Pagina's wijzi…
·Hoe maak je een Intel Celeron Processor …
·Hoe maak je een Logitech LX6 Configure 
·Hoe te Luidsprekersnoer Build for Comput…
·Hoe te verbinden van een laptop op een S…
·Alienware Prestatiespecificaties 
·Hoe maak je een cd overbrengen naar een …
·Hoe maak je een Compaq SR1103WM moederbo…
·Compaq Presario V5000 Specificaties 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com