Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Heeft de iPad Ondersteuning handschriftherkenning ?
Van de iPad inheemse software niet ondersteunt handschriftherkenning , maar dat betekent niet dat je niet kunt krijgen van uw iPad om uw handschrift om te zetten naar tekst . De iPad is in wezen een open platform , en je kunt het configureren om uw behoeften te voldoen door de duizenden beschikbare apps . De uitdaging is het vinden van de juiste app op uw behoeften en het leren om het te gebruiken ook. Het vinden van apps

vinden van de app die je wilt in de App Store kan een uitdaging zijn , omdat de zoekfunctie is vrij basic en niet alle ontwikkelaars denken van dezelfde sleutelwoorden van een gebruiker zou kunnen gaan in de zoektocht te vinden hun apps . Probeer te zoeken voor algemene notitie nemen van apps , en lees dan de gegevens op elke uit te vinden als handschriftherkenning wordt ondersteund . Handschriftherkenning software vereist complexe programmering , dus verwacht een vergoeding te betalen voor deze apps in plaats van te zoeken naar gratis aanbod alleen .
Aanbevolen Apps

WritePad
was de vroegste handschriftherkenning app voor de iPad , en het is nog steeds een solide keuze vanwege de geavanceerde software voor handschriftherkenning , die zich aanpast aan uw schrijfstijl in plaats van dat u speciale tekens te leren . PhatPad gebruikt dezelfde programmering als WritePad - PhatWare handschriftherkenning - maar voegt meer functies aan de app , zoals geavanceerde teken-en rijke media-functies . Andere notities app makers kunnen handschriftherkenning ondersteuning toe te voegen aan apps zoals Evernote en Notes Plus in toekomstige updates . WritePad biedt ook handschriftherkenning apps in een verscheidenheid van talen , waaronder Frans , Spaans en Duits .
Stylus Vs . Vinger

De iPad is ontworpen voor vinger - gebaseerde touch interactie , maar vele soorten stylus zijn beschikbaar om u een gevoel meer als het schrijven met een pen of potlood . Handschriftherkenning apps werken meestal met ofwel type ingang , maar een stylus kunt u meer controle over het uiterlijk en de leesbaarheid van uw handschrift te geven . Beide methoden zal even wennen aan , zoals het gevoel is heel anders dan een pen op papier . Denk aan het beoefenen van uw handschrift met een gewone tekening app voordat tekst conversie . Op deze manier zal uw handschrift op de tablet meer volwassen en makkelijker voor de tekstherkenning software te interpreteren , eerder dan zijn als het is aan het veranderen als u het ontwikkelen van uw schrijfstijl .
Overwegingen
< br

handschriftherkenning > biedt wisselende resultaten , op basis van uw handschrift , evenals de software . Kijk voor apps die u de mogelijkheid om de tekst gemakkelijk te bewerken nadat het is omgezet , zodat u correcties kunt maken , en kies een app die leert uw brief patronen in de tijd te bieden . U kunt uiteindelijk nodig om uit te testen een paar verschillende apps voordat u de beste is voor uw behoeften .

Previous: Next:
  iPad
·De voordelen van een iPad Vs .…
·Hoe bekijkt een Google Doc op …
·De nadelen van een iPad 
·Hoe aan te melden bij AT & T m…
·Hoe te verbinden uw iPad Wi - …
·Kunt u een PowerPoint op een i…
·De beste syntax highlighting H…
·Waarom duurt het zo lang om mi…
·Hoe maak je een iPad App Webli…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van het geluid op een c…
·Hoe te VLC gebruiken op een iPad 
·Het upgraden van Acer Aspire One RAM 
·Hoe maak je een schijf verwijderen van e…
·Hoe kan ik muziek op een Compact Flash C…
·Hoe weet ik of ik een laptop batterij is…
·Hoe de BIOS resetten in een Dell Dimensi…
·Over PC Air Cards 
·Wat voor soort geheugen voor een Dell Di…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com