Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Heb ik een computer op de iPad gebruiken ?
Apple ontwikkelaars ontwierp de iPad als een metgezel apparaat , bedoeld om een mobiel platform voor computergebruik bieden zonder vervanging van een computer . Software en opslag van de iPad is beperkt , dus je moet een computer te zetten en een back-up van het apparaat . Technisch , je pas echt een computer nodig voor de eerste installatie , maar zonder back-up en synchronisatie van het apparaat , u ernstig uw functies te beperken . Computer /iPad Connection

De iPad vraagt ​​iTunes voor volledige werking . U kunt de iPad gebruiken zonder deze aan te sluiten op iTunes voor beperkte toepassingen , zoals e-mail en surfen op het internet , maar u kunt geen verbinding maken met de App Store om een andere dan die met de iPad kwam totdat je het hebt ingesteld via iTunes apps te downloaden . De App Store-symbool zal zelfs niet verschijnen op de iPad tot na de eerste installatie . De eerste keer dat u op een nieuwe iPad te zetten , zal het u vragen om te synchroniseren met iTunes . Zodra u de stekker van de iPad op uw computer met de meegeleverde kabel en start iTunes op de computer , zal de apparaten u door het synchronisatieproces en maken volledig gebruik van de iPad via je iTunes-account .
Backup en Sync

De iPad ondersteunt geen externe opslagapparaten, zoals jump schijven of schijven , dus een back-up de inhoud van uw iPad , moet u deze synchroniseren met een computer . De sync proces creëert een spiegel van uw iPad op de harde schijf van uw computer in iTunes , zodat u alle apps die u per ongeluk verwijderen of herstellen van uw gehele iPad als er iets gebeurt om het besturingssysteem te herstellen . De iPad aansluit op een computer via iTunes is ook de enige manier om software-updates van Apple , die vaak nieuwe functies toe te voegen aan de iPad of de juiste bestaande bugs of glitches downloaden .
Beperkingen

De iPad heeft een aantal beperkingen , waaronder een gebrek aan Flash-ondersteuning . Dit betekent dat u op Flash gebaseerde video niet bekijken of zie de volledige inhoud van websites in Flash geprogrammeerd op uw iPad . Apps van de iPad kan ook niet alle van de functies die u nodig hebt voor werk , school of thuis computers bevatten . Dit komt omdat apps moeten voldoen die door Apple om topprestaties van de iPad en de levensduur van de batterij te behouden eisen , zodat software die vereist zware programmering is niet compatibel met het apparaat . Om toegang te krijgen tot een van deze items , moet u een computer in plaats van een iPad gebruiken .
Vermindering Computergebruik

U kunt een back -up en synchronisatie meer dan een iPad op een computer , dus terwijl u een computer nodig om de iPad te gebruiken , u kunt delen met andere gebruikers . Om een computer deelt met iemand anders , een aparte gebruikersaccount op de computer voor elke persoon die wil om een iPad te gebruiken met die computer . Download iTunes naar elke gebruikersaccount en het opzetten van een aparte iTunes -accounts voor elke gebruiker . Hierdoor kunt u uw iPad inhoud volledig gescheiden en beveiligd door individuele gebruikers wachtwoorden .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je terug naar Boekenplank …
·Kan een iPad worden aangeslote…
·Wat is de optimale video-indel…
·Hoe je foto's verplaatsen van …
·Hoe Inhoud Weergave Van een iP…
·Hoe kan ik een iPad in ESL Geb…
·Hoe USB gebruiken met uw iPad 
·Wat doet 4G betekenen voor de …
·Hoe de Apple App Store Bladere…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe verander ik de cursor op een Mac ? 
·Hoe maak je een zelfgemaakte pc Water Co…
·Hoe je ePub boeken Kopiëren naar mijn i…
·Hoe kan ik een drive om een Cluster 2003…
·Hoe maak je een Asus TS Mini Install 
·Verschil tussen 9 - en 15 - Pin Kabels 
·Toegang tot een sleutelhanger op een iMa…
·Hoe zet ik een USB seriële poort naar e…
·Hoe je het docking -poort Gebruik om Bat…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com