Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat doet 4G betekenen voor de iPad ?
Zodra het beschikbaar is , zal 4G-netwerk mogelijkheden van de iPad te voorzien van een aantal voordelen. Niet alle effecten 4G zal zijn positief , echter. Op het moment van dit schrijven , is de nieuwste versie van de iPad tablet-computer van Apple , de iPad 2 , niet ondersteunt 4G-connectiviteit . Volgens een artikel van juni 2011 van de consumentenelektronica en mobiele resource website BGR zal de volgende incarnatie van de iPad , de iPad 3 , 4G bieden via Verizon's Long Term Evolution ( LTE ) netwerk . Onderliggende technologie |

4G
- of vierde generatie - technologie is de mobiele data- standaard die de 3G slaagt - de derde generatie - standaard . Zoals 3G , 4G functies door het omzetten van binaire code in radiosignalen , toezenden van deze signalen met cellulaire torens en vervolgens met draadloze apparaten ontvangen deze signalen en zet ze terug in binaire code . In tegenstelling met een Wi - Fi-verbinding , die vereist dat een gebruiker om in de buurt van een bepaalde draadloze router , een 4G -verbinding is " always- on . " Dit betekent dat een gebruiker kan altijd een draadloos apparaat is aangesloten op een 4G-netwerk , mits er cellulair netwerk torens in de geografische nabijheid . Het belangrijkste verschil tussen wat een 3G iPad kan bereiken , en wat een 4G iPad kunnen bereiken zal zijn , heeft betrekking direct naar relatieve download snelheden .
Download Snelheid

gebruiken een 3G-netwerk , kan een iPad bieden een downloadsnelheid , of data transfer rate , van 3 megabits per seconde ( Mbps ) . In vergelijking met een 4G- netwerk, een iPad kunnen een download snelheid van 100 Mbps en sneller leveren . Om deze snelheden in perspectief te zetten , kunnen Praktisch e - commerce merkt op dat een 100MB bestand te downloaden via een 3G-netwerk kan ongeveer 7 minuten , terwijl een 100MB bestand te downloaden via een 4G-netwerk duurt ongeveer 30 seconden . 4G is in staat om snellere download snelheden , want het biedt een grotere bandbreedte , of een breder scala van frequenties waarover gegevens kunnen reizen .
Productiviteit Voordelen

door zijn grote scherm combineren - groot ten opzichte van een smartphone - met zijn snelle download snelheden , zal een 4G iPad zorgen voor de streaming , of live downloaden , van high - definition ( HD ) -video . Naast het feit dat gunstig voor het bekijken van films , tv-afleveringen en andere online video-inhoud , zal deze geavanceerde video - streaming mogelijk iPad gebruikers hun iPads te gebruiken voor video-conferencing . Snellere streaming betekent ook dat een 4G iPad in staat om sneller toegang te krijgen tot live- mapping en GPS-navigatie -diensten zullen zijn .
Gegevensgebruik

Het belangrijkste nadeel van 4G komt naar de iPad wordt verhoogd dataverbruik . Als de draadloze consumentenwebsite bron , The Bill website aantekeningen Politie , toen 4G-diensten beschikbaar komen met de iPad , " u kunt verwachten gebruiksgegevens te verhogen in verhouding tot connectiviteit snelheid. " Toegenomen dataverbruik betekent dat gebruikers zullen meer moeten gaan betalen voor hun draadloze service pakketten , zoals de meeste dienstverleners prijs hun pakketten volgens hoeveel megabytes of gigabytes aan gegevens een draadloze abonnee gebruikt .

Previous: Next:
  iPad
·Kan je SSH op een iPad ? 
·iPad Zal niet bookmarks bijwer…
·Hoe maak je een iPad Restart 
·Hoe te Aankopen Van iPad naar …
·Is er een iPad Facebook App ? 
·Hoe je Photoshop installeren o…
·Hoe eigen Wallpaper activeren …
·Hoe je Firefox Software toe aa…
·Hoe kan ik mijn iPad Get naar …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
  Hardware Articles
·Hoe u uw Bluetooth- bereik te vergroten 
·Hoe te Overclock Ami BIOS 
·Hoe te schrijven op een CD Reader 
·Hoe om te achterhalen wat CPU van een co…
·Hoe een CPU Socket Lever Invoegen 
·Hoe om bestanden te extraheren uit een M…
·Hoe maak je een Dual Channel DDR2 RAM va…
·Hoe verander ik geheugenkaart serienumme…
·Hoe kan ik een printer toevoegen zonder …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com