Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe werkt de iPad verbinding met het internet ?
Als u onlangs verkregen een iPad of overweegt om een, zou je benieuwd hoe het apparaat toegang tot het internet te zijn . Apple verkoopt twee modellen van de iPad op de datum van publicatie . De basic iPad maakt verbinding met het internet via Wi - Fi , en de iPad Wi - Fi + 3G-model verbindt ook via mobiele datanetwerken . Over de iPad

De iPad is een batterij-aangedreven tablet-computer die door Apple , met een 9,7 - inch diagonaal aanraakgevoelig , backlit LED-scherm . Het heeft een ingebouwde microfoon en twee camera voor het fotograferen foto's en video's . Een virtueel toetsenbord verschijnt wanneer u moet typen , zoals bij het beantwoorden van een e-mailbericht of het invoeren van een zoekterm op het internet .
Internet Apps

Apple
installeert een verscheidenheid van gratis apps op de iPad , zodat u kunt beginnen met het zodra je hem uit de doos , waaronder een aantal apps die verbinding met het internet . Gebruik de Safari- webbrowser op het internet te surfen . De Mail-app laat je wisselen e-mail met uw contactpersonen . De App Store app en de iTunes Store apps kunt u bladeren , zoeken en downloaden apps, games , muziek en video's . U kunt de FaceTime app ook gebruiken om gratis videogesprekken over internet.
WiFi

Beide iPad modellen verbinding met het internet draadloos via Wi - Fi . Druk op de "Home " -knop en tik op de " Setting " icoon op het startscherm . Tik op ' Wi - Fi ' en tik vervolgens op het Wi - Fi- instelling op " On . " Tik op de ' Vraag om verbinding ' optie om de instelling "Aan" . Dit stelt de iPad automatisch te zoeken naar Wi - Fi-hotspots en proberen om verbinding te maken. Typ een wachtwoord op de prompt als een Wi - Fi- hotspot nodig een voor toegang .
Mobiele datanetwerken

De iPad Wi - Fi + 3G- verbinding met het internet via Wi- Fi als via mobiele datanetwerken , wat handig is voor het krijgen van online als je buiten het bereik van een Wi - Fi-hotspot is . Tik op ' Instellingen ' en ' Kelder gegevens . " Tik vervolgens op de Mobiele data optie op "Aan " om de toegang tot het internet mogelijk te maken als er geen Wi - Fi beschikbaar . Afhankelijk van uw provider , moet u wellicht een vergoeding betalen als je de toegang tot internet via een mobiel datanetwerk .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een PUK een iPad K…
·Hoe maak je een iPad App 
·Wat voor soort video wordt ond…
·Hoe te verwijderen Met Keynote…
·Hoe bekijkt een Google Doc op …
·Hoe maak je een iPad Restart 
·Hoe je twee iPad Computers Syn…
·Hoe maak je een SIM-kaart in e…
·Hoe te knippen , kopiëren of …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te installeren van een HP LaserJet 4…
·Hoe DVD- branders Problemen 
·Hoe Laptop Graphic Cards 
·Hoe je 3G of Broadband-kaarten Krijg 
·Intel G41 Vs . G35 
·Hoe maak je een interne laptop harde sch…
·NIC Card Types 
·Hoe maak je verbinding een Powerbook G4 …
·Hoe maak je een XBox Softmod Zonder een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com