Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat voor soort video wordt ondersteund op een iPad ?
IPad tablet-computer van Apple werd uitgebracht in 2010 , en werd een instant succes. Tegen 2011 , had een tweede generatie iPad is gemaakt om de markt , domineren het marktaandeel ten opzichte van soortgelijke producten van Samsung en Motorola , met ongeveer 15 miljoen verkocht, met ingang van maart 2011, volgens Apple persberichten . De iPad 2 's 9.7 - inch LED-backlit LCD -scherm maakt het een populaire keuze voor het bekijken van video's op de weg . Hoewel het niet ondersteunen vele videoformaten , maakt de iPad ondersteunt diverse veelgebruikte degenen. MOV

MOV-formaat
is een Apple- eigen formaat , inheems in Apple's QuickTime . Het is een multimedia container formaat dat een breed scala van inhoud , waaronder video , animaties, afbeeldingen , 3D , tekst , en zelfs virtual reality content kan vasthouden . Dit formaat wordt veel gebruikt over het web , maar ook andere formaten zoals MP4 populairder zijn voor high - definition content met een hogere file- grootte in MOV kan hebben .
MPEG - 4
< br >

MPEG - 4 , eveneens bekend als MP4 , oorspronkelijk ontworpen gebaseerd op de QuickTime formaat MOV . Dit formaat biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger , met inbegrip van de mogelijkheid om te streamen via internet en multiplexing van video en audio streams in een enkel bestand . Het beschikt ook over een variabele frame en bit - rates , ondertitels , foto's en zelfs dvd - style menu systemen . Wegens de capaciteit van MP4 's te comprimeren , is het uitgegroeid tot een populaire keuze voor HD- video's of andere videobestanden die anders grote hoeveelheden file - ruimte zou vereisen .
M4V

M4V is een zeer gelijkaardige bestandsformaat naar MP4 , en in feite deelt een aantal kenmerken . Echter , M4V kan ondersteunen AC3 audio Dolby Digital , die niet wordt ondersteund in MP4 . Ook zijn M4V bestanden specifiek geformatteerd voor Apple's iTunes -software , en vaak voorzien van Apple's DRM auteursrechtelijke bescherming, die het bestand kan beperken tot alleen spelen op computers ( en iPads ) toegestaan ​​met iTunes .
H.624

de iPad ondersteunt ook MP4-bestanden gecodeerd met de H.624 -codec , een video compressie formaat ook wel bekend als MPEG - 4 AVC . Deze codec biedt geavanceerde codering voor high - definition video en is ontworpen om ook functioneel goed met lage resolutie apparaten zoals de Sony PSP of de Apple iPod . Het is ook ontworpen om te werken met een hogere kwaliteit tegen lagere file- formaten dan andere formaten op vergelijkbare file - grootte. H.624 is ook de belangrijkste video- formaat voor Blu - ray high - definition video discs , spelers , camcorders en -recorders .
AVI

Audio Video Interleave , of AVI , is een van de oudste videoformaten nog in gebruiken van publicatie van dit artikel. Oorspronkelijk ontwikkeld in 1992 door Microsoft , het is simpel architectuur maakte het een populair formaat dat snel werd geïntegreerd in de meeste besturingssystemen en web - browsers . Door het grote aantal verschillende codecs AVI , zowel verkoper en de gebruiker ontwikkeld , twee AVI-bestanden kunnen lijken, maar draaien in totaal verschillende manieren lijken , waarbij conversie of codecs extra afspeelmogelijkheden .
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe Flip Ultro /Mino video's a…
·Hoe maak je een Mac Mini te bo…
·Hoe het opzetten van een nieuw…
·Hoe maak je een Facebook-foto …
·De beste iPad Apps for Google …
·Hoe het opzetten van een iPad …
·Hoe krijg ik Optimum Online op…
·Waarom heeft de iPad Backup zo…
·Het krijgen van een iPad met 4…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Wat is een jailbroken iPad ? 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe te openen van de BIOS op een Toshiba…
·Over Apple Macs 
·Hoe kan ik een laptop 's Broken Keys Van…
·Hoe kan ik een Sony Bravia gebruiken als…
·Hoe kan ik een Dell 700m Restore 
·Hoe maak je Refill een Lexmark E250 Lase…
·Hoe te Pictures In Flash Drives 
·Instructies voor het formatteren van de …
·Systeembestanden Ontbrekende die kunnen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com