Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
De nadelen van een iPad
De Apple iPad , voor het eerst uitgebracht in 2010 , is een leisteen computer met een 10 - inch touch screen . Hyped door Apple als een volledig nieuwe vorm van computing, de iPad biedt inderdaad een ervaring heel anders dan die van een laptop computer . Maar die ervaring is niet voor iedereen . Er zijn bepaalde nadelen met behulp van een iPad als uw primaire draagbare computer , en het is belangrijk om die nadelen kennen voor de aankoop van een. Typing Speed ​​

De iPad beschikt niet over een fysiek toetsenbord als een laptop . Hoewel het mogelijk is om het apparaat op een standaard en een extern toetsenbord , is dit een omslachtige opstelling die afbreuk doet aan de draagbaarheid van het apparaat . Voor gebruikers die ervoor kiezen niet naar een extern toetsenbord te gebruiken , tekstinvoer op de iPad kan traag zijn, in 2010 , PC World schreef dat de iPad was voldoende voor korte tekstinvoer maar langzamer dan een laptop voor lange e-mails en blog posts
.
software Selection

De iPad is niet een volledige computer en kan software geschreven voor Windows of Mac's niet draaien . Veeleer moet de software voor de iPad worden gedownload van de iTunes App Store . Hoewel duizenden applicaties zijn beschikbaar op de App Store , moeten alle applicaties door Apple goedgekeurd worden voordat ze voor het publiek beschikbaar worden. Dit is heel anders dan PC en Mac -software , die iedereen kan schrijven en te distribueren . Vanwege het beleid van Apple voor goedkeuring van aanvragen , sommige soorten toepassingen zijn niet beschikbaar op de App Store .
Little Uitbreidingsmogelijkheden

meeste computers
kan worden uitgebreid met de toevoeging van nieuwe hardware zoals geheugen , harde schijven , printers , scanners en joysticks . Het is niet mogelijk om extra opslagcapaciteit toe te voegen aan de iPad , zodat je vast zit met de gekozen op het moment van aankoop voor zo lang als u eigenaar bent van het apparaat capaciteit . Bovendien wordt de iPad geen USB -poort te hebben en kan externe hardware ontworpen voor computers niet gebruiken .
Non - breedbeeld

De iPad heeft een scherm met een resolutie van 1024x768 . Dit is niet een breedbeeld aspect ratio , waardoor de iPad minder dan ideaal voor het bekijken van films . Als u kijken naar een breedbeeld film op de iPad , moet u kiezen tussen het hebben van zwarte balken aan de boven-en onderkant van het scherm of zoomen de video om het hele scherm te vullen en het verliezen van de inhoud van de linker-en rechterkant .

geen onbeperkt data-abonnement

de 3G-versie van de iPad heeft mobiele data- toegang via AT & T Wireless voor een extra vergoeding . Echter , vanaf 2010 , de iPad heeft geen onbeperkt data-abonnement zo veel smartphones doen . De hoogste -tier plannen beschikbaar kost $ 25 per maand en is beperkt tot een maximum van 2 GB dataverkeer . Echter , kan de iPad ook verbinding maken met draadloze toegangspunten , die de gegevens van de cel plan niet wordt gebruikt.

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je foto's op de iPad uploa…
·Hoe te Mobi Books Transfer naa…
·Hoe om te doen Text-to - Speec…
·Hoe maak je een PDF- bestand n…
·Hoe de iPad Clip Browser in Ev…
·Hoe het internet te gebruiken …
·Hoe maak je een iPad Test 
·Hoe te knippen , kopiëren of …
·Hoe maak je een iPad Password …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een E6400 CPU kracht om High…
·Hoe maak je een MacBook Pro 17 Reset 
·Hoe om tv te kijken op mijn Mac laptop 
·Hoe maak ik een Inspiron 1200 LCD-scherm…
·Hoe HD- DVD's maken 
·Mijn HP HDX18 Is Oververhitting 
·De eerste laptop computer in de geschied…
·Hoe Microsoft Bluetooth-stack inschakele…
·Hoe te Refill Ink voor een Epson T0481 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com