Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Vergelijking van de iPad naar de microcomputer
Een microcomputer maakt gebruik van een microprocessor chip voor de centrale verwerkingseenheid . Ook bekend als een personal computer , kan een microcomputer een desktop of een laptop eenheid zijn. Een ander soort computer die een microprocessor chip gebruikt is de tablet . Het heeft een geïntegreerd display , maar een touchscreen vervangt een toetsenbord en muis . Vergelijken met de kenmerken van een microcomputer en een iPad tablet te bepalen die het best aan uw behoeften voldoet . Locatie

Een desktop microcomputer blijft op een plek , met een aparte monitor, toetsenbord , muis en andere randapparatuur , en krijgt stroom uit een stopcontact . Een laptop microcomputer , terwijl bij gebruik van een draagbare batterij , vereist ook een oppervlak zoals een tafel of schoot van een persoon te rusten. De iPad is niet alleen draagbaar , maar het werkt met een persoon die het met een of beide handen , als een boek .
Beeldscherm

Een desktop microcomputer wordt geleverd met een aparte monitor, die kan een CRT of een flat-panel . Een laptop microcomputer heeft een ingebouwde flat - panel screen . Een iPad heeft een platte touchscreen dat de gebruiker op met haar vingertoppen in plaats van een toetsenbord en muis .
Grootte

geval Een desktop microcomputer 's , vaak genoemd een toren en met het moederbord , ventilator , voeding , harde schijf , optische drive en andere onderdelen , kan een paar meter hoog . Een laptop kan worden over de breedte en lengte van een blad met een dikte van enkele centimeters wanneer het scherm wordt gevouwen gesloten . Een iPad is kleiner , meet 9,56 cm bij 7,47 cm bij 0,5 inch , met een 9,7 - inch scherm .
Macht

Een desktop microcomputer krijgt stroom uit een stopcontact gestoken in een stopcontact . Een laptop krijgt stroom van een batterij of een kabel is aangesloten op een stopcontact . Een iPad krijgt stroom van een batterij , die moet regelmatig worden opgeladen .
Gebruik

Een desktop microcomputer , met zijn groter scherm en meer krachtige processor , is meer geschikt voor een architect om een gebouw , of een gamer om de nieuwste games te spelen , in vergelijking met een laptop microcomputer of een iPad ( echter , een iPad heeft wel bewegingssensoren , waardoor het goed voor het spelen van racegames ) te ontwerpen . Een iPad , want het is een kleine , hand-held -apparaat , is beter voor curling en het lezen van een roman dan een desktop microcomputer of een laptop , terwijl een laptop of desktop is beter voor dat boek eens schrijven , want ze hebben grotere schermen en toetsenborden .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je MS Word bewerken op een…
·Is de iPad sneller dan een lap…
·Apple iPad Trucs 
·Hoe je documenten op een iPad …
·Hoe te Beta Update Firmware op…
·Hoe de iPad Home Button Disabl…
·Hoe je cd's overzetten naar de…
·Video Specificatie voor de iPa…
·Hoe je iPad Registreer op AT &…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Wat zijn de systeem bus frequenties die …
·Hoe kan ik een HP 15 Cartridge Reset 
·Wat is een thermische printer Wax 
·Hoe te bevestigen mijn MacBook op een iM…
·Hoe te Capture HDTV Uw FireWire Cable Bo…
·Hoe te Thermal Grease Breng 
·NeatDesk Functies 
·Tonercartridge Valkuilen 
·Hoe maak je een Bluetooth-kaart invoegen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com