Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is de iPad sneller dan een laptop?
Het vergelijken van de snelheden van een iPad en een laptop is geen exacte wetenschap om vele redenen . De hardware en software op elk apparaat is compleet anders , dus standaard benchmark-tests vergelijken de software en besturingssystemen zo veel als de verwerkingssnelheden . Bovendien, laptops komen uit een breed scala van makers , en elk merk en model heeft zijn eigen unieke specificaties . Dit betekent dat de snelheid varieert sterk tussen laptops , dus sommige kan sneller dan de iPad , terwijl anderen zijn trager . Snelheden Startup

In het algemeen zullen iPads sneller dan laptops starten , of vanuit de slaapstand of volledig uitschakelen . De iPad heeft geen vertragingstijd tussen slaap en wake-modus , terwijl laptops kan het nodig zijn om de macht van achtergrond systemen die bestaan ​​simpelweg niet op de iPad . Bij het starten van de power-off staat , zullen de meeste laptops langer duren dan iPads omdat hun besturingssystemen langer duren om te laden . U kunt ook een aantal programma's die automatisch starten bij het opstarten , zoals een virus en spyware scanner , productiviteit software en hardware drivers . De iPad beschikt niet over deze extra software nodig , dus het opstarten houdt simpelweg in het besturingssysteem en de fundamentele internetaansluiting .
Processor Snelheden

De originele iPad maakt gebruik van een single-core A4 -chip , terwijl de iPad 2 maakt gebruik van een dual -core A5-processor . Beide chips zijn op maat gemaakt voor Apple en draaien op 1GHz snelheden . Laptop processors lopen meestal minstens 2,16 GHz , vaak hoger , en kunnen single- , dual - of multiple - core processoren gebruiken . Dit betekent dat de processors zelf zijn sneller op laptops , maar omdat ze zo veel meer gegevens te verwerken dan de iPad chips , kan de werkelijke snelheid vanuit het perspectief van de gebruiker dezelfde of nog langzamer op een laptop te zijn .

Web Browsing

de snelheid van het laden van de afzonderlijke webpagina's op een iPad in vergelijking met een laptop computer is afhankelijk van de inhoud van de pagina . De iPad kan Flash - gebaseerde content niet laden , zodat pagina's die Flash-elementen bevatten, kan het langer duren om te laden op de iPad als het apparaat naar de juiste inhoud . Volgens Business Insider , de originele iPad laadt 74 procent van de meest populaire sites op het internet sneller dan een netbook . De iPad 2 's dual - core chip verhoogt de prestaties , zodat deze statistiek kan hoger zijn voor dat model zijn. Echter , over het algemeen Internet , netbooks had sloeg iPads voor pagina laadsnelheid , mogelijk als gevolg van problemen met de content , evenals sites die niet zijn geoptimaliseerd voor de iPad Flash .
Overwegingen
< br >

Wat u wilt doen met uw persoonlijke elektronica speelt een grote rol in het apparaat snelheid vergelijkingen . IPads gebruiken een mobiele telefoon besturingssysteem platform , ontworpen voor snelle respons via het internet , snel opstarten en afsluiten en actief geschaald - back toepassingen . Laptops bieden full - featured software samen met de mogelijkheid om hardware en accessoires aan te passen , die allemaal van invloed op de algehele snelheid . Als u van plan bent om zware software applicaties te draaien , zal een laptop waarschijnlijk krijgt u de functies die u nodig hebt , en een goede multi - core processor zal u de gewenste snelheid te krijgen. Voor Web - based computergebruik en lichte softwaretoepassingen kunt een iPad het snellere keuze zijn .

Previous: Next:
  iPad
·Verschillen tussen een iPad en…
·Hoe om te doen Text-to - Speec…
·Hoe maak je een iPad activeren…
·Hoe maak je een zelfgemaakte i…
·Heeft de iPhone Configuration …
·Wat is in de iPad SDK ? 
·Hoe maak je de iPad gebruiken …
·Hoe je berichten op Facebook M…
·Hoe kan ik iTunes -instellinge…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Outdoor Camera aansluiten…
·Hoe maak je een RJ45 Jack op een Acer Ve…
·Hoe maak je afdrukken op een Canon PIXMA…
·Wat kunnen worden ingevoegd in een compu…
·Canon ImageCLASS 1100 Specs 
·Hoe de BIOS upgrade op een HP a720n 
·Hoe kan ik een Toshiba A215 Batterij dem…
·Laptop geluidskaart naar TV 
·Hoe maak je een Mini DV converteren naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com