Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een RJ45 Jack op een Acer Vervang
Registered Jack 45 verwijst naar de interface- modems en routers gebruiken om een ​​verbinding met een computer . RJ45 ooit gebruikt voor telefoon- , maar nu is een gemeenschappelijk verkeerde benaming voor Ethernet of Internet , connectors . Als de RJ45 -aansluiting op uw Acer stopt met werken , kunt u een externe Ethernet- kaart te installeren op de computer om het jack te vervangen . Notebook computers kunnen ExpressCard of PCMCIA slots gebruiken , kunnen netbooks gebruiken USB -slots , en desktops kan PCI-of PCI Express -slots gebruiken om de kaart te installeren . Wat je nodig hebt
Ethernet PC Card
Toon Meer Aanwijzingen
Acer Desktops
1

Zoek het product sticker op de zijkant of achterkant van de desktop computer . Noteer de naam van het product en het model , en open een browser en ga naar Acer Support. Kopen van 2

Klik op " Desktop . " Selecteer de productlijn en product -model . Klik op ' Bevestigen '. Klik op het tabblad "Support Documenten " , klik vervolgens op de link " Technische gegevens " . Indien meer dan een model wordt vermeld, selecteert u het juiste model uit de opties .
3

Ga naar " I /O Expansion " om te zien welke uitbreidingsslots het moederbord ondersteunt . Koop een compatibele RJ45 -kaart.
4

Zet de computer uit . Koppel de voedingskabel los . Verwijder de schroeven aan de achterkant van de desktop computer en schuif de dekking van het geval . Leg de schroeven op een veilige plaats .
5

Raak het chassis om uzelf te aarden . Zet de computer op zijn kant en zoek de PCI-of PCI Express-sleuven , aan de achterkant van de computer , net aan de andere kant van de perifere havens .
6

Zoek een beschikbare sleuf . Los en verwijder de schroeven waarmee de kap beugel , vond net links van de sleuf . Verwijder het deksel beugel en zet de schroef op een veilige plaats .
7

Haal de vervangende RJ45- kaart uit de beschermhoes . Houd de kaart bij de randen vast en plaats de kaart in de uitbreidingssleuf . De metalen beugel aan de zijkant van de kaart moet in schuiven om de kloof tussen het moederbord en de zaak , en de koperen contactpunten aan de rand van de kaart moet brengen met de inkepingen in de sleuf .
8 < p > Duw de kaart aan totdat de koperen contacten zijn niet meer zichtbaar . Duw niet te hard op de kaart, omdat dit de kaart of het moederbord kunnen beschadigen . Als u weerstand voelt bij het inbrengen van de kaart , bent u niet te installeren op de juiste manier .
9

Steek de schroef je in het gat naast de kaart beugel verwijderd , dan schroef de RJ45 -kaart in te plaatsen .
10

Zet de Acer desktop computer . Zet de computer aan en installeer de software die bij de vervangende RJ45 -kaart.
Acer Netbooks en Notebooks
11

Controleer de onderkant van de computer voor een product sticker . Noteer het modelnummer vinden op de sticker . Open een browser en ga naar Acer Support. Selecteer "Notebook " of " Netbook " uit de opties .
12

Selecteer de productlijn , selecteer vervolgens het product model . Klik op ' Bevestigen '. Klik op het tabblad "Support Documenten " , klik vervolgens op de link.
13

Klik op de link onder "Technische gegevens " voor het juiste model . Tot " PCCard Support" om te zien welke kaartsleuf de computer gebruikt scrollen .
14

Koop een RJ45- kaart met een compatibele specificatie . Als de Acer komt niet met een ExpressCard -of PCMCIA-sleuf , de aanschaf van een USB - gebaseerde RJ45 kaart in plaats .
15

Haal de kaart uit de beschermende huls en sluit deze aan op de juiste sleuf op de computer . Installeer de software die bij de kaart is geleverd .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je het geheugen op een Len…
·Hoe Memory In de eMachine T388…
·Video Adapter Definition 
·Hoe Memory installeren op de I…
·Dell Inspirion 8200 RAM Upgrad…
·Wat zijn de lessen van de Micr…
·Hoe te Overclock een AMD Turio…
·Hoe maak je een Wireless Commu…
·Hoe meer RAM-geheugen installe…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik installeren draadloze kaarten…
·Hoe te Speakers In Netbooks 
·Hoe maak je een Loud Fan in een Dell Des…
·Hoe kan ik een MicroSD in een Dell -comp…
·Hoe je het toetsenbord en de muis Filter…
·Hoe niet - Sony Laptop Accu Gebruik 
·Hoe maak je een toetsenbord van de compu…
·Presario C500 Laptop Specs 
·Hoe het opzetten van een videoprojector 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com