Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Wat kunnen worden ingevoegd in een computer Tower?
Terwijl delicate stukken van de technologische vooruitgang , computers bevatten ook relatief weinig feitelijke onderdelen om ze te laten werken . Een desktop computer toren , ook wel bekend als een computer zaak , herbergt deze belangrijke onderdelen binnen een stevige metalen omhulsel . De meeste gevallen zorgen voor uitbreiding en gemakkelijke verwijdering en vervanging van de diverse onderdelen in , en vereisen minder en gemakkelijker stappen voor demontage dan een laptop . Moederbord

De onderdelen die een computer daad te maken, zoals een computer zijn de verschillende borden , kaarten en elektronica die ingewikkelde processen uit te voeren in milliseconden . Een moederbord fungeert als Mission Control in de behuizing van de computer , het verstrekken van macht en connectiviteit voor al het andere binnen. Het brein van de computer , de centrale verwerkingseenheid - of CPU - zit op het moederbord en controleert elk proces en programma uw computer draait . RAM- geheugen van uw computer , die het mogelijk maakt voor de tijdelijke opslag van de gegevens van de CPU gebruikt om processen draaien , berust eveneens op het moederbord , en is meestal inwisselbaar voor grotere geheugenmodules .
Kaarten
< br >

wilt toestaan ​​dat uw computer naar de monitor en spelen geluiden te gebruiken , het moederbord bezit slots op de stoel van een videokaart , ook wel bekend als een grafische kaart en een geluidskaart . Sommige moederborden hebben deze kaarten ingebouwd , maar anderen zorgen voor de upgrade door ze apart te kopen . Gebruikers die behoefte hebben aan meer verfijnde video en geluid op hun computers , zoals gamers of musici , kan de geluids-en videokaarten te vervangen voor duurdere , hogere kwaliteit versies .
Opslag En Disk Drives

Computer torens
zorgen voor de installatie van interne harde schijven voor de permanente opslag van programma's en gegevens . Harde schijf opslagruimte varieert en sommige torens kunnen zorgen voor de installatie van meer dan een station . Veel softwareprogramma's te gebruiken compact disks te installeren , zodat de computer torens bieden tal van " bay " slots, die de installatie van de cd-of dvd - rom-stations mogelijk te maken. Deze rijdt ook mogelijk de back-up van uw verschillende gegevens door te schrijven aan afzonderlijke cd's of dvd's .
Macht En Fans

Een computer elektriciteit nodig om te werken , dus elke computer de toren heeft een voeding , meestal in de vorm van een kleine , rechthoekige doos . Dit vak ook in principe slechts een ventilator , die helpt om af te leiden en afvoeren van de warmte die door de verschillende elektronische componenten binnen de toren . Overmatig hoge temperaturen kan de elektronica beschadigen , en als uw computer toren oververhit raakt , het kan letterlijk bak je moederbord en CPU .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe maak je een Power Fix of R…
·Hoe kan ik rechtermuisknop kli…
·Hoe te openen Compaq Presario …
·Wat is een Dell Hybrid 
·Hoe tot 40 WPM Typ 
·Specificaties van de HP Pavili…
·OptiPlex GX270 Vs . OptiPlex 2…
·Hoe een computer te kopen bij …
·Hoe maak je een Linux - compat…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Problemen met een Canon printkop Fout 
·Hoe te 2Gb Turn Into 10Gb in een Memory …
·Hoe maak je verbinding een Broadband Car…
·Instructies voor een Microsoft Bluetooth…
·Hoe te wijzigen Van QWERTY tot AZERTY 
·Hoe USB Flash Drives herstellen 
·How to Get Pictures Uit een SanDisk Memo…
·Hoe om te controleren of een dvd op een …
·Hoe te Refill HP 88A Toner 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com