Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ?
De iPad is een groot - vorm touchscreen gestuurde multimedia-apparaat is ontworpen en vervaardigd door Apple . Het beschikt over een ingebouwde flash- geheugen opslag , die wordt gedeeld tussen de games, applicaties , video's , audio -bestanden en andere multimedia bestanden geladen op de iPad . Hoewel opslagruimte van de iPad niet direct toegankelijk is als een apparaat voor massaopslag op een computer , verschillende soorten bestanden kunnen worden opgeslagen op de iPad via iTunes en applicaties van derden . Video

Videobestanden kunnen worden opgeslagen op de iPad uit verschillende bronnen . Ze kunnen worden gekocht of gehuurd van de ingebouwde iTunes- applicatie , waarna ze automatisch worden gedownload via Wi - Fi en opgeslagen in het geheugen van de iPad om later te bekijken . Compatible " MP4 " video's kunnen worden overgedragen van een computer , met specifieke mappen of bestanden individueel of automatisch gesynchroniseerd via het tabblad " Video " in de iTunes-software . Ze kunnen ook handmatig worden opgeslagen op specifieke multimedia-applicaties via de iTunes " File Sharing " -faciliteit in het tabblad ' Apps ' .
Audio

De iPad is geschikt voor het afspelen audiobestanden via haar eigen iPod applicatie , die het mogelijk maakt muziek , afspeellijsten en albumillustraties rechtstreeks opgeslagen in het geheugen van de iPad . De muziek kan worden verkregen via de ingebouwde iTunes- applicatie en direct gedownload naar de iPad , waar het onmiddellijk beschikbaar zal zijn via de iPod- applicatie . Audio- bestanden die zijn opgeslagen op een computer kan worden gesynchroniseerd met de iPad via de iTunes-software , die afspeellijsten maken op de computer die vervolgens worden opgeslagen op de iPad met de muziek mee maakt .
Afbeeldingen

Hoewel de iPad niet over een ingebouwde camera , het heeft een foto applicatie wordt gebruikt om foto's te bekijken en op te slaan op het apparaat . Plaatjes en foto's die zijn opgeslagen op een computer kan door gesynchroniseerd met de iPad via de tab ' Foto's ' in iTunes . Elke beeldbestanden verzonden als e-mailbijlage kan ook direct worden opgeslagen in het geheugen van de iPad en toegankelijk via de toepassing Foto's , evenals beelden gezien op een website binnen de iPad Safari webbrowser .
Bestandsdeling < br >

het tabblad ' Apps ' in iTunes kunt u slepen en neerzetten elk type compatibele bestanden rechtstreeks in de betreffende toepassing , en ze tijdens de synchronisatie op te slaan in het geheugen van de iPad . Bijvoorbeeld , kan Microsoft Office-bestanden worden opgeslagen op de iPad , zodat ze kunnen worden benaderd door derden tekstverwerkingstoepassingen . E - book bestanden kunnen worden opgeslagen op dezelfde manier en geladen door een van beschikbare e - book reader toepassingen van de iPad . De enige vereiste is dat het bestandstype compatibel is met de toepassing van waaruit u het bestand op .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad App Webli…
·Kan ik Schrijven op mijn iPad …
·Hoe de taal wijzigen op de iPa…
·Hoe het opzetten van een print…
·Hoe je iPad Games kopen 
·Hoe kan ik een ePub maken voor…
·Hoe maak je een iPad Reset to …
·iPad Gebruikt in het klaslokaa…
·Hoe maak je een iPad verbindin…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe je iPad Webpagina's opslaan 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe een Sound Blaster installeren op XFC…
·Hoe maak je Fdisk een partitie van Windo…
·Hoe je Bluetooth op XP 
·Gateway computer oplossen 
·Hoe maak je een harde schijf Wipe Clean 
·Hoe de Apple Sound wijzigen wanneer u de…
·Hoe te verbinden de Blu - ray-speler op …
·Welke soorten batterijen kunnen worden g…
·Manieren om uw computer te upgraden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com