Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever Let ?
U kunt aantekeningen maken met Evernote op je iPad door het downloaden van de Evernote app van de iPad interne App Store . De Evernote app ondersteunt het typen , web clips en foto's , maar je kunt niet handgeschreven notities met uw vinger of een stylus vanaf versie 4.0.1 . Door te linken naar uw online Evernote-account , kunt u toegang krijgen tot de bestaande Evernote notities op de computer of een ander apparaat . Evernote App

De app voor Evernote is gratis te downloaden en te gebruiken op je iPad . Het stelt u in staat om notities te typen , afbeeldingen en web clips toe te voegen , en ondersteunt de functie voor geolocatie , die registreert waar u elke noot nam . De app is gratis te downloaden en te gebruiken , maar je moet upgraden naar de Evernote Premium abonnement voor toegang tot bepaalde functies , zoals het bewerken van notities gedeeld via Evernote Web .
Voordelen

Als je Evernote al gebruik , de iPad app geeft u toegang tot uw notities waar je ook bent als je eenmaal hebt op je account ondertekend en deelden de toelichting over de platformen . De geolocatie -functie kan u helpen reizen notities overzichtelijk te houden , vooral als je aan het opnemen bent zakelijke kosten voor elke locatie of gewoon het organiseren van een dagboek van uw reis . U kunt foto's importeren uit fotogalerij van uw iPad naar uw notities , waardoor het reizen opname nog gemakkelijker als je de iPad 2 , welke camera's omvat . U kunt ook audio- notities opnemen en hebben ze opgeslagen in je Evernote notebooks .
Beperkingen

Gebruikers
nieuw voor Evernote kan de interface complexer dan andere noot te vinden - het nemen van apps , met name voor het synchroniseren iPad notities op een computer . Het ontbreken van een handschrift of tekening functie plaatst ook Evernote achter andere apps die optimaal gebruik maken van de iPad touch interface te nemen . Opslag op de iPad is ook beperkt , met name in de 16G -modellen , dus het gebruik van Evernote voor uitgebreide beeld of audio - zware noten kunnen vereisen de aankoop van extra online opslagruimte en opslaan van notities via de webservice in plaats van native op de iPad , wat betekent dat de toegang tot uw noten vereist een actieve internetverbinding .
schrijven in Evernote

Als u notities wilt nemen in Evernote met virtuele toetsenbord van de iPad , kunt u zeker uw notities schrijven in het app . Echter, als het schrijven van notities met de hand voor u belangrijk is , zult u een handschrift of tekening app nodig . U kunt notities in deze secundaire app schrijven met uw vinger of een stylus , en dan de notities opslaan op uw fotogalerij door snapping een screenshot - op de slaap /waak- en home knoppen gelijktijdig in om het huidige scherm weergave vastleggen . Van Evernote , importeert de screenshot als een afbeelding om uw handgeschreven notities te krijgen in de app . Als dit proces klinkt als te veel , overweeg dan het typen van uw notities of kiezen voor een andere app .

Previous: Next:
  iPad
·iPad HD Vs . SD 
·Kunt u gebruik maken van de iP…
·Hoe software te laden op mijn …
·Het schakelen tussen programma…
·Hoe de Apple App Store Bladere…
·Kan ik Sluit een MIDI naar een…
·Hoe maak je een iPad werkt zee…
·Hoe de iPad synchroniseren met…
·Verschillen tussen een iPad en…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe u de juiste grafische kaart te vinde…
·Hoe Laptop Speakers Reinig 
·Wat is Read - Only Memory 
·Hoe kan ik Problemen met een Compaq F572…
·Hoe kan ik drivers voor een nieuwe print…
·Hoe Computer Spy bestendig te maken 
·Hoe een HP Scanjet 4070 Photosmart Scann…
·Wat is een Pentium 4 Processor-chip ? 
·Wat is een VTY Connection 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com