Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u Skype op een iPad ?
Hoewel de iPad heeft geavanceerde communicatiemogelijkheden , het is niet dat meestal als een audio- telefoon zoals de iPhone . Echter , het heeft alle van de hardware nodig is om spraak te maken via internet bellen met Skype waar het kan een data- signaal te ontvangen . De iPad kan dezelfde Skype- applicatie die beschikbaar is op de iPhone te bellen naar andere Skype-gebruikers op computers , telefoons of andere iPads maken is te gebruiken . Software

Om Skype te gebruiken op de iPad , moet u de Skype- app te downloaden via de iTunes App Store . Met ingang van maart 2011 , de iPad Skype-client is gratis te downloaden via de winkel . Na de installatie van Skype op uw iPad , kunt u de toepassing openen door op het pictogram op je startscherm . De Skype- app zal u vragen om een nieuwe Skype-account of informatie van uw bestaande Skype- account ingang te creëren . Als je eenmaal hebt aangemeld bij Skype , krijgt u toegang tot uw volledige Skype- contact lijst die u kunt gebruiken om te bellen of tekstberichten versturen naar andere Skype- contacten .
Hardware

Skype op uw iPad maakt gebruik van uw iPad de ingebouwde luidspreker en microfoon . Het volume van de luidspreker iPad en de afstand tussen de luidspreker en de microfoon niet praktisch voor gebruik als een normale telefoon , maar het is bruikbaar als een luidspreker . Skype raadt u aan een 1/8-inch minijack stijl headset te gebruiken met uw iPad te kopen . De headset kan direct aansluiten op uw iPad , zodat u prive , niet- handsfree bellen met uw iPad .
Beperkingen

In tegenstelling tot de iPhone 4 en veel computers , heeft de eerste iPad -model niet over een front - facing camera . Daarom is de Skype- app niet video uit te zenden wanneer het wordt gebruikt op een iPad . Het kan nog steeds video ontvangen van compatibele apparaten en stuur een audio -feed voor deze apparaten . De iPad 2 heeft een front - facing camera die het mogelijk maakt voor twee-weg video- chatten . Als je weg bent van een Wi - Fi-netwerk , zal Skype de iPad 3G dataverbinding te gebruiken , indien beschikbaar . Dit kan resulteren in een grote hoeveelheid datagebruik , vooral als u het ontvangen van video-oproepen . Bewaak uw dataverbruik om deze kosten te vermijden .
Andere gesprekken

Uw iPad kan oproepen naar niet - Skype- apparaten en telefoonnummers als je minuten toevoegen aan uw Skype-account . Met ingang van maart 2011 , Skype rekent 2,3 cent per minuut voor regelmatige gesprekken binnen de Verenigde Staten aan de Amerikaanse telefoons . Ze bieden ook abonnementen voor slechts 1,2 cent per minuut . Deze plannen zijn alleen nodig als u nodig hebt om niet- Skype-contacten met uw iPad te bellen . U kunt minuten kopen voor uw Skype- account via een webbrowser op uw computer of iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Calendar …
·Hoe maak je een item slepen na…
·Hoe te luisteren naar een TV- …
·Is de iPad compatibel met Silv…
·Hoe de Krant op iPad 
·Hoe maak je een iPad herstelle…
·Hoe te Contactpersonen convert…
·Hoe te verwijderen van een fil…
·Outputting iPad Citrix op een …
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe de achtergrondverlichting op een iPa…
·Hoe kan ik een HP Photosmart C4385 Insta…
·Hoe volledig herstellen uw laptop 
·Hoe kan ik een Kingston USB- poort Gebru…
·Apparatuur voor Tape naar DVD conversie 
·Hoe kan ik een niet-toegewezen gedeelte …
·Hoe maak je een Flash Drive converteren …
·Hoe te vervangen en uitlijnen Canon inkt…
·Hoe maak je verbinding een MacBook te Sp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com