Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te vervangen en uitlijnen Canon inktcartridges
Canon produceert een scala aan inkjet printers die in staat zijn een verscheidenheid van verschillende taken. Of de Canon model je hebt is een relatief goedkope printer of een met geavanceerde technologieën , allemaal van Canon inkjet printers maken gebruik van een aantal inktpatronen . Na verloop van tijd , de inkt in deze cartridges opraakt en de patronen moeten worden vervangen . Eens vervangen , echter , de patronen moeten worden afgestemd op onbevredigende afdrukkwaliteit resultaten te voorkomen . Gelukkig , zowel ter vervanging en het afstemmen van Canon inkt cartridges zijn eenvoudig taken te volbrengen en duurt slechts enkele minuten . Wat je nodig hebt
Printerpapier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Til het toegangspaneel aan de bovenkant van de printer om de inkt cartridges bloot . Zodra het paneel is geopend , wordt de printer automatisch de inktpatronen naar het midden van de opening . Kopen van 2

Haal het netsnoer van de printer uit het stopcontact om het risico van een elektrische schok te voorkomen .
3

Verwijder de printer cartridges door eerst te drukken op de bovenkant van elke cartridge behuizing . Het indrukken van de cassette behuizing zal de bovenkant van elke behuizing automatisch omhoog kunnen worden die de cartridges . Til de cartridges uit elke cartridge woningen om ze te verwijderen .
4

Installeer de inktpatronen door eerst de oranje veiligheids tape op de bovenkant of de onderkant van elke cartridge , afhankelijk van de specifieke type cartridge . De veiligheid tape zorgt ervoor dat de cartridges niet inkt doen lekken voordat deze worden geïnstalleerd . Om de tape te verwijderen , trekt u het oranje lipje op het einde van elk stukje tape verwijderd van de cartridges . Positioneren elke cartridge in de cartridge behuizing zodat de gedrukte woorden op de top van de elke cartridge kijkt naar de voorkant van de printer , sluit vervolgens de toppen van de cartridge behuizingen .
5

Sluit de printer uit het stopcontact op een stopcontact en sluit het paneel toegang door te drukken op het paneel .
6

Zet de printer aan en laat de printer een paar minuten om de nieuwe patronen te herkennen , dan plaatst u ten minste drie stukken van papier in de papierlade , die de printer nodig heeft om de cartridges uit te lijnen .
7

Lijn de nieuwe cartridges door het selecteren van ofwel de " Schoon en uitlijnen " of de optie "Cartridge Alignment ' , afhankelijk van het specifieke model printer . Sommige Canon modellen vereisen de gebruiker om de cartridges uit te lijnen door middel van software -programma van de printer . Selecteer de optie " Print Properties " in het programma van de printer , selecteer dan de optie " Schoon en uitlijnen " . De printer zal produceren meerdere afgedrukte pagina's om te bevestigen dat de cartridges zijn afgestemd . Andere modellen van Canon kan de gebruiker de patronen direct van de printer uitlijnen . Deze printers voorzien van een beeldscherm op de printer . Druk op de "Menu " knop op het scherm en gebruik de pijltjestoetsen om " Settings ". Druk op de toets " OK " , gebruik dan de pijltjestoetsen om " onderhoud". Druk op de toets " OK " , gebruik dan de pijltjestoetsen om " Manual Head Align . " Druk op de toets " OK " , gebruik dan de pijltjestoetsen om " Yes . " Druk op de knop " OK " een laatste keer , dan is dat de printer de afgedrukte pagina's waarin wordt bevestigd dat de cartridges zijn afgestemd produceren .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een inkt Reinig pr…
·Hoe je HP LaserJet printer Rol…
·Hoe te Refill een Epson R1800 
·Hoe om te controleren een Zebr…
·Problemen met een Epson 1280 
·Hoe de Inktabsorbeerder Vervan…
·Canon Pixma Pro9000 Vs . Epson…
·Hoe de cover verwijderen op ee…
·Hoe kan ik een Brother Verwijd…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de inkt wijzigen in een Intellifax B…
·Wat is een Cisco IP Camera 
·Hoe je het scherm vervangen op een HP DV…
·Hoe de laptop helderheid aanpassen in Vi…
·Hoe je het interne geheugen van de HP 40…
·Hoe je RAM upgrade op een Dell Inspiron …
·Hoe maak je een computer upgrade naar DV…
·Problemen Met een Dual Layer DVD brander…
·Hoe je laptop gebruiken in China 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com