Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Raak Informatie over de iPad
Ondanks het gebruik ervan door miljoenen , zou je denken dat de iPad was het eenzaamste apparaat op de planeet . Voorzichtig maar aanhoudend , het smeekt ' Touch me ! " Een multi -touch scherm nodigt u uit om te werken en te spelen op de iPad glanzende oppervlakte , met je blote vingers in plaats van een traditionele muis , joystick of stylus . Met simpele tik-, veeg -en wringt , kunt u maken , communiceren en navigeren binnen een wereld die letterlijk wenkt binnen handbereik . Sensoren

multi-touch screen projecten De iPad 's 1024 - by - 768 pixel beelden binnen een led-achtergrondverlichting 9,7 inch display . Twee aluminosilicaatglas panelen wieg van de technologie die de bevoegdheden van de iPad . Een vingerafdruk - resistente film jassen deze ultra - duurzame glazen panelen , die ook geheel gelamineerd met sensoren . Deze sensoren onderscheiden elektrische velden van een enkele aanraking of meerdere aanrakingen betrokken bij gebaren zoals knijpen . Doorzenden ze informatie aan het netvlies scherm hieronder om adequaat te reageren . De iPad herbergt ook een accelerometer . In combinatie met een drie - assige gyroscoop , deze sensor vraagt ​​de iPad scherm om het display op basis van een gebruiker beweging gebaren en rotatie -apparaat heroriënteren . De iPad kan het display roteren tot 180 graden , indien nodig , dat zijn predecessor.the iPhone overtreft .
Simple Touch

U kunt de gebaren van een vinger te gebruiken om uw iPad te controleren . Tik bijvoorbeeld om een instelling te wijzigen of open een app , nummer , e-mail of contact . Swipe of sleep om omhoog omlaag of links naar rechts schuiven of . Veeg om snel te scrollen en flip pagina's in een boek . Swipe over een ongewenste e-mail om deze te verwijderen . Sleep een afbeelding handvat om het formaat te wijzigen . Dubbele tik om in-en uitzoomen van foto's , kaarten en webpagina's . Tik en sleep om te knippen , kopiëren , plakken of vervangen van tekst . Tik en houd klinkers , symbolen en leestekens op het toetsenbord om gerelateerde tekens ontdekken . Tik en houd een webpagina koppeling te onderzoeken waar het leidt voordat u deze of een webpagina afbeelding die u wilt opslaan te openen .
Geavanceerd Gebaren

bij het invoeren van tekst met het toetsenbord met twee handen als je zou een regulier toetsenbord . Gebruik twee vingers om binnen een kader op een webpagina scrollen zonder de hele pagina te scrollen . Knijp twee vingers naar elkaar toe of van elkaar af te zoemen in een map en dubbel - tik eenmaal met twee vingers om uit te zoomen . Beta -versies van de iPad besturingssysteem suggereren dat iPad ontwerpers ontwikkelen vier en vijf - vingerbewegingen voor toekomstige updates .
Motion Gebaren

Schud uw iPad om ongedaan te maken uw laatste bewerken ; uw apparaat zal u vragen om uw opdracht te bevestigen voordat het gehoorzaamt . Draai je je iPad zijwaarts om uw scherm in liggende of breedbeeld geaardheid . Uw beeldscherm automatisch aanpast en uitbreidt op het scherm passen . Breedbeeld is vooral handig bij het bekijken van bepaalde websites , video's en presentaties . Je toetsenbord zal ook meer sneller te typen toestaan ​​.

Previous: Next:
  iPad
·Beperkingen aan Multitasking o…
·Hoe de Nook Download op een iP…
·Hoe te MegaVideo Get te spelen…
·Hoe een ongeldige IPA Fix op e…
·Wat betekent 3G Mean op de iPa…
·Welke kabel is voor video-uitg…
·Hoe te Keynote exporteren Vanu…
·Verbinding maken met Mac OS X …
·Hoe maak je een iPad verbindin…
  Related Articles
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
iPad en SGS Informatie 
Informatie over de iPad 3G 
Hoe te Schakel de iPad Touch 
Zijn de iPad Games Compatibel met de iPo…
iPad Touch Technology 
Hoe vindt u grafische kaart Information 
Over SLI videokaart Technologie 
ATI videokaart Informatie 
  Hardware Articles
·Toegang krijgen tot de SD-kaart op de So…
·Hoe te verbinden de Sound Blaster Audigy…
·Dell Inspirion 531s Computer Specs 
·Hoe te G5 Geheugen installeren 
·Hoe kan ik een printer op een computer S…
·Hoe te Circuit Boards Recycle 
·Waarom Heeft SSD Slow Down ? 
·RAM Upgrades voor de Compaq Presario 123…
·Hoe je muisknoppen Reverse 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com