Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Welke kabel is voor video-uitgang op een iPad ?
De iPad komt niet met een video - out kabel of connector . Om uw iPad te gebruiken met een externe monitor , moet je een adapter of andere hardware aan uw iPad video te delen met een ander scherm . Bepaal de ingang types beschikbaar voor uw externe monitor eerst, zoals HDMI of composite -kabels . Dit bepaalt de beste adapter te gebruiken voor uw situatie . IPad Connections

De iPad biedt slechts twee verbindende poorten : een koptelefoonaansluiting en de 30 - pins connector die wordt gebruikt voor het synchroniseren en opladen via de iPad -kabel . De hoofdtelefoonaansluiting biedt beperkte ondersteuning accessoire , dus je moet de 30 - pins connector gebruiken voor uw video - out adapters .
Adapter Types

Als uw externe monitor is geschikt voor HDMI input, uw beste optie is digitale AV- adapter van Apple voor de iPad . Deze adapter zet uw 30 - pins connector naar twee poorten : een HDMI- out en een nieuwe 30 - pins connector , zodat u uw oplaadkabel in kunt pluggen en houdt de batterij van de iPad opgeladen terwijl het delen van de video met een ander scherm . Deze adapter is exclusief een HDMI-kabel , dus je moet een apart aan te schaffen als je er geen hebt . Als uw monitor HDMI niet accepteert of als u meer opties voor verschillende monitoren, bijvoorbeeld als u op reis en geven presentaties over een verscheidenheid van apparatuur nodig heeft Apple component -en composite- AV- adapters voor de iPad . Beide adapters hebben video-en audio -aansluitingen en USB-aansluitingen voor het opladen van de iPad . Controleer uw TV-ingang te zien welke kabel heeft de juiste connecties . Elk van deze adapters inclusief de benodigde kabels .
Aansluitingen maken

Schakel uw componenten , waaronder de iPad , voordat u de stekker in de adapters en kabels . Druk op de kabels stevig op zijn plaats op de TV of andere video- componenten en daarna de stekker in de iPad docking connector . Steek de stroomkabel in de laatste en zet uw iPad en video componenten .
Overwegingen

Sommige apps op de oorspronkelijke iPad geen ondersteuning voor video- out , maar de iPad 2 heeft volledige video - mirroring ondersteuning wanneer u de digitale AV- adapter gebruiken . Als je problemen hebt met de video op uw oorspronkelijke iPad , zorg ervoor dat u gebruik maakt van een ondersteunde app . Aan beide iPad -model , controleer dan of uw verbindingen volledig zijn aangesloten en bevestig de invoer selectie correct op uw beeldscherm is . Sommige apps kunnen ook aansluiten op uw tv draadloos via Apple TV , deze functie vereist een aparte hardware aansluitingen voor uw televisie, maar werkt zonder extra configuratie van uw iPad

.

Previous: Next:
  iPad
·Hoe kan ik muziek op een iPad 
·Hoe kan ik een video op de iPa…
·Hoe maak je verbinding een Rel…
·Apple iPad Album Art Problemen…
·Hoe te Apps Return op een iPad…
·Outlook converteren naar een i…
·Hoe te Tether een Android om e…
·iPad HD Vs . SD 
·Hoe kan ik Google Contacts imp…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Is er een grens aan hoeveel mensen Apps …
Wat Goed Is de iPad ? 
Is een iPad compatibel met Flash ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Low Budget computer te b…
·Hoe te installeren Sound Blaster Audigy …
·Hoe kan ik een CD Burner Fix 
·Satellite Laptop A135 - S4677 Specificat…
·Compaq CQ61 - 410US Specificaties 
·Kan ik besparen . Wav-bestanden op een U…
·Hoe Clean Up van een computer virtueel g…
·De verschillen tussen SIMM & DIMM 
·Hoe te Transparanten in de printer laden…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com