Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is een iPad compatibel met Flash ?
" Nee " is een eenvoudig antwoord op de vraag of de iPad is compatibel met Flash , maar het is niet helemaal waar . De iPad is niet ontworpen om Flash -video toe te staan, hetzij online bekeken of gedownload naar de iPad en gespeeld op een in- app -speler . Echter, er zijn manieren om rond de beperking in sommige omstandigheden , waardoor de iPad gedeeltelijk Flash - compatibel , binnen de grenzen . Rationale

In een open brief van april 2010 , Apple mede - oprichter Steve Jobs geeft verschillende redenen voor het niet gebruiken , of zelfs verbieden , Flash op mobiele apparaten van Apple , waaronder de iPad . Een van deze redenen is de noodzaak van speciale decoding software , zodat elk apparaat om Flash- video's te lezen . Vergeleken met het H.265 videoformaat codering gebruikt als een moderne web- videostandaard , Flash decoderen duurt veel meer verwerkingstijd en macht , de invoering van uitgebreide aanslag op de batterij van het apparaat en die van derden plug - ins . Jobs haalt ook beveiligingsproblemen Adobe's als reden voor het verbod op de software , met vermelding , " We weten ook uit de eerste hand dat Flash is de nummer een reden Macs crashen . " Nog een andere reden tot zorg is dat Adobe's Flash niet is ontworpen voor touch - gebaseerde producten , een sterke afhankelijkheid van de muis gebaren en rollovers die onhandig of onmogelijk op touch-apparaten .
Resultaten

Vanwege het ontbreken van Flash -ondersteuning op de iPad , kunt u niet in staat zijn om websites die Flash gebruiken programmering bekijken . Flash - based games zal ook moeite veroorzaken. Echter, veel flash - gebaseerde video's gemakkelijk aanpassen aan de H.265 web standaard , zodat websites als YouTube , waar Flash-video's speelt online , aanbod apps die het H.265 -decodering gebruikt voor de iPad , zodat u volledige toegang tot de video's via een iPad - interface . Naarmate er meer websites zijn opnieuw ontworpen met behulp van moderne internetstandaarden , Jobs gelooft zullen zij toegankelijk zijn voor de iPad worden zonder het gebruik van Flash .
Tijdelijke oplossingen

Terwijl Apple biedt geen ondersteuning voor Flash in inheemse software en apps van de iPad , third-party apps zijn beschikbaar in de App Store dat bepaalde soorten van Flash kunnen spelen in sommige omstandigheden. Verschillende web browser apps beweren Flash ondersteunen als u surft , terwijl videospeler apps kunnen beweren gedownloade Flash- video's af te spelen . Gebruikers melden zeer gemengde resultaten voor deze apps , zodat aankopen van apps die beweert Flash vaardigheden met de nodige voorzichtigheid . Een andere manier om toegang te krijgen Flash op je iPad is om het te gebruiken als afstandsbediening voor uw computer via een remote desktop of virtual private network app . Deze apps kunt u de Flash - gebaseerde video's , websites of games spelen op je computer en bekijk ze op uw iPad . Zoals met andere applicaties van derden , de gebruiker de resultaten variëren , dus kopen met de nodige voorzichtigheid.
Outlook

Gezien uitzicht Jobs ' op Flash en zijn gebrek aan vermogen om te voorzien touch- interfaces die de normen van het stroomverbruik en de bruikbaarheid van de iPad te voldoen , is het onwaarschijnlijk dat Apple Flash-ondersteuning toe te voegen aan de iPad . Echter , ontwikkelaars lanceren nieuwe apps per dag , dus er is altijd een kans dat een app van derden in staat om de kloof tussen Flash en de iPad te overbruggen zal zijn .

Previous: Next:
  iPad
·iPad Protective Film Tips 
·Hoe te Geselecteerde Apps Sync…
·Hoe maak je een toetsenbord sy…
·Hoe naar Mount uw iPad 
·Hoe de Factory Bladwijzers ver…
·Hoe kan ik het scherm van mijn…
·Hoe de iPad Home Button Disabl…
·Is er een iPad Facebook App ? 
·Hoe de aankoop Instellingen op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Helpen opzetten van een netwerk printer …
·Compaq Presario V6000 Problemen oplossen…
·Inktcartridge Tranche instructies 
·Hoe kan ik een Inspiron 1300 die niet za…
·Hoe maak je een Fixed /Floppy Disk herst…
·Hoe te verbinden van een laptop op een H…
·Hoe de Razer DeathAdder Install 
·Hoe een BIOS-wachtwoord wissen op een To…
·Gebruik van Computer Hardware Components…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com