Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe de aankoop Instellingen op een iPad Verander
om alles op uw iPad te kopen, moet je drie dingen : een Apple ID , een wachtwoord en de toegang tot een winkel . U kunt deze essentiële direct wijzigen vanaf uw apparaat . Naar uw factuuradres of credit card informatie te actualiseren of om uw account wachtwoord , hoofd verandert er voor uw winkel instellingen . Om de koopkracht van degenen die af en toe deel je iPad , hoofd van de beperkingen verminderen . Daar kunt u uw gateway winkel apps verdwijnen en in-app aankopen te schakelen . Hoe dan ook , uw iPad maakt het eenvoudig om uw aankoop instellingen op een manier die goed is voor u en uw portemonnee zijn te veranderen . Instructies
Actieve account

Tik op 'Instellingen' op uw home-scherm 1 , gevolgd door de " Store " op de linker zijbalk . Op de belangrijkste deelvenster rechts , kunt u de Apple ID van de account die momenteel op uw iPad is geactiveerd zien . Alle aankopen die u op uw apparaat van toepassing op deze rekening , tenzij u deze wijzigt . Kopen van 2

Tik uw actieve Apple ID , gevolgd door " View Apple ID " om wijzigingen in het account aan te maken . Voer uw wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd .

Tik op elk aspect van uw account te wijzigen , van uw creditcard-en factuuradres informatie aan iTunes nieuwsbrieven en aanbieding abonnementen 3 . Als je voelt dat je account wachtwoord is gecompromitteerd , tikt u op uw Apple ID om het te veranderen . Tik op ' Gereed ' op de rechterbovenhoek van het scherm om terug te keren naar uw hoofdscherm instellingen opslaan .
4

Tik uw actieve accountnaam opnieuw en tik op " Afmelden " als u wilt schakelen naar een andere rekening . Tik op " Aanmelden , " gevolgd door " Gebruik bestaande Apple ID . " Voer een andere Apple ID en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en klik vervolgens op " OK . " U kunt ook op ' Maak nieuwe Apple ID " vast te stellen en in te loggen met een gloednieuwe account. Nu verschijnt er een andere werkzame Apple ID op hoofdluik uw winkel instelling 's .
Aankoop Beperkingen

Tik op 'Instellingen' op je startscherm 5 , gevolgd door " General " op de linker zijbalk . Tik vervolgens op " Beperkingen ", ligt ongeveer halverwege de belangrijkste ruit aan de rechterzijde .

Tap 6 " Beperkingen inschakelen . " Maak een gedenkwaardige vier - cijferige toegangscode in de "Set Passcode " scherm . Voer uw PIN-code in een tweede scherm om het te bevestigen . Dit wachtwoord voorkomt dat iemand anders van het aanbrengen van wijzigingen aan de aankoop van beperkingen die u hebt ingesteld .
7

Tik op de " iTunes ", " Safari " en " Applicaties installeren" schakelt om tussen hen " Off" in het toestaan sectie . Dit maakt de drie grote portals om merchandise --- de iTunes , Safari en App Store apps --- verdwijnen uit het startscherm van je iPad . Daardoor kan er geen aankopen worden gemaakt van hen.
8

Tik op de " In - App Aankopen " schakelaar om te schakelen het " Off" in het gedeelte Inhoud toegestaan ​​. Dit verbiedt iemand van het opnemen van verleidelijke verkoop biedt van diverse apps , zoals verbeterde versies , dingen die je kunt je in je voordeel gebruiken in een spel en abonnementen op tijdschriften en diensten .

Druk 9 van de " home " knop onder het display van uw iPad om je beperkingen te stellen en terug te keren naar het startscherm .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Handbrake gebruiken voo…
·Hoe de Sent From My iPad Signa…
·Hoe je je iPad 
·Hoe te knippen , kopiëren of …
·Hoe om eBooks te downloaden op…
·Hoe te openen een CHM op een i…
·Hoe maak je een fout 2002 Fix …
·De beste manieren om Documente…
·Het uploaden van foto's naar e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·PWF Instructies 
·Hoe te Muurschilderingen Met een Epson P…
·HP 3380 scanner Fouten 
·Hoe maak je een Touchpad Gebruik 
·Vaststelling van kabels in Laptop Displa…
·Hoe informatie te herstellen van een gef…
·Hoe het opzetten van een live Natuur Web…
·Hoe te herstellen een HP 93 inktcartridg…
·Hoe maak je verbinding een Mac Book op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com