Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een foto in een IPad verbergen
De iPad 's inheemse fotoalbum app laat je niet een van je foto's , andere dan verbergen door een wachtwoord beschermen van uw iPad op het vergrendelscherm . U kunt alleen specifieke fotoalbums te selecteren om te spelen in de fotolijst slideshow , maar u kunt een afzonderlijke foto in een album niet verbergen . Gelukkig hebben externe ontwikkelaars oplossingen gecreëerd voor iedereen die wil een of meer foto's prive te houden , maar toch nog steeds toegang tot ze op de iPad wanneer ze die nodig hebben . Instructies
1

Bepaal uw behoeften voor het verbergen van foto's op de iPad . Bijvoorbeeld , wil je gewoon verbergen een of een paar foto's of heb je een app die laat je ook bestanden prive kan opslaan , zoals journaalposten u niet wilt dat anderen zien wilt . Kopen van 2

Tik op ' App Store ' pictogram van uw iPad naar de winkel -interface te starten .

Tik in het zoekvak 3 en voert u de belangrijkste termen " Prive foto, " " Eigen foto's , " " Lock bestanden , " " Hide 's , " of soortgelijke termen . Elk van deze belangrijke zinnen brengt een selectie van apps om uw behoeften te voldoen .
4

Lees de app beschrijvingen voor de apps die volgen uit uw zoekopdracht . Aandacht besteden aan de grootte ( cache ) beperkingen om ervoor te zorgen dat de app kan genoeg gegevens op te slaan om al uw prive- foto's bevatten . Controleer ook of de app versleutelt uw afbeeldingen . Dit is belangrijk als u zich zorgen maakt over gevoelige beelden gezien te worden als je je iPad verliest . Als je wil gewoon een paar weinig vleiende 's houden van de galerie , is dit echter minder belangrijk . Een app die gemakkelijk importeert beelden van uw bestaande fotogalerij is het beste . Lees de beoordelingen van gebruikers om uit te vinden hoe gemakkelijk de app is om te leren en te gebruiken .
5

Download de app je best bepalen voldoet aan uw behoeften voor het verbergen van uw prive- foto's en wachten op de iPad te voltooien installeren .
6

Start de app , en lees dan elke inleidende of bestanden helpen om te bepalen hoe u uw foto's in en uit van de app .

Praktijk vergrendeling 7 en het ontsluiten van de app een paar keer voordat u alle gegevens erin te verplaatsen . Zodra u vertrouwd bent met hoe het werkt bent , importeer de foto's die u wilt verbergen . Meestal gaat het tikken van een "Import" of " fetch " knop en bladeren naar de foto's die u wilt importeren . Sommige apps kunnen toestaan ​​om de " Actie " knop in e foto kombuis ( dezelfde knop wordt gebruikt om e-mail foto's ) gebruiken om uw foto's te sturen direct in de prive app . Ze te plaatsen in deze app zal ze te verbergen op je iPad , ze op te slaan waar alleen u of iemand aan wie u het wachtwoord geven kan ze bekijken .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Group Games in een map …
·10 Verborgen Tweaks voor de iP…
·Hoe te openen een CHM op een i…
·Scherm Duurzaamheid van de App…
·Hoe te gebruiken Monitor Wipes…
·Hoe mappen op de iPad Hernoem 
·Hoe je foto's kopiëren vanaf …
·Hoe uw mappen verbergen op de …
·Hoe maak je een iPad Close 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de D600 Louder maken 
·Hoe te verbeteren Laptop Theft Recovery …
·Hoe Apple TV Memory Upgrade 
·Wat is een Physics Processor 
·Hoe kan ik een Dell Latitude D600 Restor…
·CD /DVD-speler in de MacBook Pro zal nie…
·Hoe maak je een Logic Partition Ga Princ…
·Wat zijn SD-kaarten gebruikt voor ? 
·Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com