Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad Protective Film Tips
belangrijkste vorm van input van de gebruiker van de iPad is zijn glazen touchscreen , dus het beschermt tegen vuil en krassen is essentieel . Goedkope transparante films - vaak aangeduid als screen protectors - zijn direct beschikbaar en zich houden aan het scherm van de iPad om enige bescherming te bieden , zonder aantasting van de operatie . Het aanraakscherm schoonmaken

Voordat een beschermende laag wordt aangebracht op touchscreen van de iPad , moet het glas grondig worden gereinigd . Schakel de iPad met behulp van de knop op de bovenkant . Gebruik een droge microfiber doekje om het scherm schoon te maken , het maken van stevige maar zachte , ronddraaiende bewegingen totdat eventuele vingerafdrukken en stof volledig zijn verwijderd . Eventuele resterende merken of stofdeeltjes worden gevangen onder de beschermende folie en goed zichtbaar blijven .
Application

Trek een centimeter van steun van de beschermende film , het blootstellen van de kleverige oppervlak die zal zich houden aan touchscreen van de iPad . Uitlijnen zorgvuldig deze rand van de film met de rand van de iPad scherm , en plak het plat . Draai de iPad , zodat de rand waar de duim van de film wordt gehandeld is het dichtst bij u , en lopen de microvezeldoek horizontaal heen en weer op de top van de film . Als je langzaam werkt de doek in de richting van de andere kant van het scherm van de iPad , zal de steun geleidelijk weg te komen en de film zal zich houden aan het scherm zonder luchtbellen .
Verwijderen en vervangen < br >

Als een screen protector is op de iPad voor een tijdje , zal merken en krasjes beginnen te verschijnen op het oppervlak. Dit zal leiden tot reflecties en obscure uw weergave van het touchscreen , zodat de screen protector moeten worden verwijderd en vervangen . Om een ​​beschermende film , schil terug een hoek te verwijderen door een pen eronder zorgvuldig glijden , en trek hem langzaam terug diagonaal over de iPad . Reinig het scherm van de iPad opnieuw vóór het aanbrengen van een nieuwe beschermende laag, zodat er geen residu achterblijft op het glas van de vorige film .
Oude Screen Protectors

Als je een geval op de achterkant van uw iPad , behoudt uw oude screen protector als het verwijderd is , deze te vernietigen - kleverige kant omhoog - terwijl u een nieuwe toepassing op het scherm . Verwijder de zaak aan de achterkant van de iPad . Stof en gruis zal hebben verzameld in plaatsen onder de zaak , die grondig weg moet worden schoongemaakt . Steek je oude beschermende folie op de achterkant van de iPad en zet je zaak terug over de bovenkant van het. De oude beschermende folie voorkomt dat stof en gruis uit het markeren van de behuizing van de iPad wanneer het wordt onder de zaak .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een 3G iPad Buiten…
·Hoe kan ik spellen downloaden …
·Kan ik toevoegen Adobe Mobile …
·iPad Bluetooth Problemen 
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Hoe te schetsen op de iPad met…
·Hoe de overdracht van een Xili…
·Hoe Video Overdracht van een c…
·Kan de iPad gebruikt worden al…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verbinden de Xbox 360 HD DVD- dri…
·Hoe te veranderen van een organisatie Na…
·Specificaties van de Lenova T60 geluidsk…
·Hoe te Verstopte Ink Clear in een Epson …
·Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
·Hoe maak je een afdrukspoolerbron Proble…
·Hoe u op een Dell Inspiron 1545 Wireless…
·Wat is een draadloze adapter voor gebrui…
·Hoe je Photoshop Elements stoppen van he…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com