Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad Bluetooth Problemen
Bluetooth-apparaten toestaan ​​om accessoires draadloos aansluiten op uw iPad . Als u probeert een Bluetooth-headset of toetsenbord te gebruiken met uw iPad en kan geen verbinding krijgen , kan de reden zijn zo eenvoudig als een gebrek aan voeding of zo complex als het apparaat incompatibiliteit . Zorg ervoor dat uw iPad is uitgerust met de nieuwste iOS en uw Bluetooth- apparaat heeft de meest up -to - date software of firmware . Out of Range

Bluetooth-apparaten
hebben een beperkte fysieke bereik waarin ze zullen werken . Als uw iPad is meer dan ongeveer 30 meter van het Bluetooth-apparaat , kan de twee eenheden niet communiceren . Zelfs als uw headset of het toetsenbord correct is gekoppeld met de iPad , wanneer u zich buiten het bereik ervaart u problemen om het apparaat aan te sluiten op de iPad .
Voeding

een Bluetooth-accessoire dat niet beschikt over een stroombron kan geen verbinding met de iPad . In veel gevallen , uw Bluetooth-apparaat vereist een batterijlading , dus check het energieniveau van uw apparaat als u verbindingsproblemen ondervinden . Als uw Bluetooth-apparaat vereist een aansluiting op een stopcontact om de macht , controleer het stopcontact om te controleren of alles goed werkt en de voeding van het apparaat .
Onjuist Pairing
< br >

Elk Bluetooth -apparaat moet handmatig worden gekoppeld met uw iPad . Een Bluetooth-headset of toetsenbord heeft een unieke pincode toegewezen. Van de iPad , gaat u naar het menu Instellingen en selecteer " Algemeen" en vervolgens " Bluetooth ". Alle Bluetooth-apparaten binnen bereik die goed zijn gekoppeld moet worden weergegeven in een lijst . Als uw Bluetooth-apparaat niet wordt vermeld, is deze nog niet gepaard met de iPad . Plaats uw Bluetooth-apparaat in de discovery -modus , zoals voorgeschreven door de instructies van de fabrikant , en terug te keren naar het Bluetooth -scherm op de iPad . De iPad zal pikken het signaal van het apparaat en wordt u gevraagd om de koppeling te bevestigen . Als een koppeling wel bestaat , maar het apparaat nog steeds niet werkt , raadt Apple het verwijderen van het record van de oude koppelen en het proces te herhalen .
Inwerkende Bluetooth-apparaten

iPads
zijn niet compatibel met alle Bluetooth- toetsenborden en headsets . De originele iPad en iPad 2 zal werken met A2DP , AVRCP , PAN en HID- apparaten . De iPad 2 is ook compatibel met HFP 1.5 geformatteerde Bluetooth-apparaten . Als u probeert een andere indeling van Bluetooth met uw iPad te koppelen , zal uw pogingen zijn mislukt .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe kan ik een printer aan het…
·Mijn iPad is Oververhitting 
·Hoe te Tv-opnamen Ga naar de i…
·Hoe om te typen op de iPad 
·Is de iPad een e - reader ? 
·Hoe maak je een iPad laden via…
·Hoe maak je een iPad externe m…
·Hoe je het geluid instellen op…
·Hoe mappen voor iPad Emails Cr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik terug mijn HP PC naar fabriek…
·EMachines M5312 Specificaties 
·Hoe maak je Refill een Canon CL - 40 
·Hoe je twee Offline Printers Link Togeth…
·Hoe schoon te maken en wissen Internet T…
·Laserjet printer Problemen 
·Hoe maak je een HP DV2000 webcam install…
·Hoe maak je een Desktop PC Upgrade 
·Hoe maak je een H470 Printer Repair 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com