Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is de iPad een e - reader ?
Uw iPad opent deuren naar de wijde wereld van vrijwel alles , waaronder boeken . U kunt het gebruiken om te bladeren , monster , kopen en lezen van e - books sporadisch of onophoudelijk . Eigenlijk slechts twee voorwaarden serieus belemmeren het lezen van boeken op een iPad - een gebrek aan e - book -toepassingen en een desinteresse in boeken . Om het overwinnen van de eerste , wenden tot de App Store een gratis app of twee krijgen . Als voor een matte literaire eetlust , zoeken elders helpen . Big Picture

Type
de zoekterm 'boeken' in de App Store en je tovert meer dan 2.000 apps . Deze apps nodigen u uit om het algemeen , monster , aankoop doorbladeren of downloaden selecties uit hun collecties . Soms collecties zijn ingrijpend , maar vaak , richten zij zich op een bepaalde auteur , onderwerp of genre . Bijvoorbeeld , Inkling richt zich op studieboeken , ComiXology op strips en de Shakespeare en Logos Bible apps op vanzelfsprekende onderwerpen . Digitale book formaten variëren over apps , maar de industrie trend is om steeds meer te bieden boeken in EPUB -formaat, dat is de praktijk die voor e - books op de iPad digitaal formaat van Apple .
Eminent Apps < br

De meest populaire iPad e - book apps > worden geassocieerd met grote boek retailers die omvangrijke boek collecties aan te bieden aan de consument . Deze apps zijn onder andere Apple's iBooks , Amazon 's Kindle , Barnes and Noble 's Nook en Kobo . Onder hen , iPad is de enige e - reader die gebruikers volledige toegang tot markten concurrerende retailers ' verleent .
Niche Apps

De iPad is ook geschikt voor e - boek apps met onderscheidende mogelijkheden . Google Books voert miljoenen gescande klassiekers uit het Google Books -project , waar u kunt communiceren met reguliere e - books of bekijken met hun oorspronkelijke layout en illustraties . Bluefire Reader stelt u in staat om boeken te lenen van uw openbare bibliotheek en lees Sony e - reader boeken , waarvoor geen overeenkomstige app bestaat in de App Store . Stanza ondersteunt zowat elke digitale boekformaat is er , waardoor de noodzaak om boeken te converteren van het ene formaat naar het andere voordat je ze op een iPad kan lezen . Ibis Reader stelt u in staat om boeken te delen via het web in HTML5 formaat, zodat mensen met Bramen , Androids en andere e - reader apparaten te kunnen lezen . VBookz kunnen boeken voorlezen , waaronder Project Gutenberg 's meer dan 30.000 gratis boeken .
IPad E - book functies

Meest iPad e - book apps
ten volle te profiteren van de breedbeeld , rotatie en touch-technologie om je leeservaring zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken . In verschillende mate, kunt u lettertypen , lettergroottes , regelafstand , marges , helderheid van het scherm en de achtergrond kleur te controleren . U kunt woorden op om hun definities, met dank aan ingebouwde woordenboeken , en toegang tot Wikipedia en Google om te zoeken naar historische feiten , aanvullende foto's , auteur interviews en boekbesprekingen . E - book apps voor de iPad maakt het ook gemakkelijk om te zoeken in de tekst van een e - boek , toegang tot de inhoudsopgave en markeer uw plaats, zodat u later kunt ophalen waar u gebleven was .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om Advance in Keynote op e…
·Hoe te VLC gebruiken op een iP…
·Hoe te Kindle installeren op d…
·Hoe te Instapaper In de Early …
·Hoe toegang iPad mappen 
·Hoe maak je een draadloze sync…
·Hoe maak je een PUK een iPad K…
·Hoe maak je een schuifbalk toe…
·Hoe te Scroll in Google Reader…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een TV Capture Card 
·Hoe de Logitech Cordless iTouch initiali…
·Hoe je apparaten te beschermen tegen een…
·Om te lezen hoe een Kindle boek op een S…
·Hoe je documenten en foto's te herstelle…
·Hoe kan ik herstellen van een Dell 1100M…
·Hoe je BIOS resetten op een Asus moederb…
·Hoe te Disk Permissions herstellen op ee…
·Hoe maak je een videokaart testen voor c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com