Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
U kunt alles gebruiken wat aan de iPad ?
De iPad is een draagbaar apparaat ontworpen om te werken zonder extra hardware . Met alleen meegeleverde kabel van de iPad , kunt u de iPad aansluiten op uw computer voor installatie, updates , synchronisatie , back-up en bestandsoverdracht . Structuur van de iPad biedt slechts twee connectiviteit poorten : de 30 - pins aansluiting voor de lader /sync- kabel en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting . U kunt ook een verscheidenheid aan draadloze apparaten aansluiten op uw iPad met Bluetooth -technologie . Headphone Jack

U kunt een hoofdtelefoon of luidsprekers ontworpen om te werken met een hoofdtelefoonaansluiting aan de iPad ingebouwde hoofdtelefoon- poort aansluiten . Deze poort ondersteunt ook een aantal speciale apparaten met 3,5 mm aansluitingen , zoals het Plein credit card reader waarmee je credit card betalingen te accepteren via uw iPad . Headphone splitters werken ook samen met de haven , zodat u meerdere luisteraars sluiten op de audio van uw iPad . Sommige mobiele telefoon headsets werken ook met deze poort .
Docking Port

De poort waarmee je de iPad aansluiten op uw computer of de oplader werkt ook met speciale adapters om uit te breiden uw verbindingen . De Apple Camera Connection Kit kun je haak plug-in SD-kaarten om beelden over te zetten naar uw iPad of sluit de camera via een USB-kabel . Het apparaat ondersteunt alleen USB- camera's en een aantal audio -aansluitingen , je kunt het niet gebruiken voor items zoals USB flash drives of USB muizen of track pads . Apple biedt ook een verscheidenheid aan video- adapters op uw iPad aansluiten op een externe monitor , projector of televisie , maar ook een toetsenbord dat wordt aangesloten op de docking poort .
Bluetooth

Bluetooth-verbinding ondersteuning
De iPad 's varieert tussen de oorspronkelijke iPad en iPad 2 modellen . Beide kunnen haken met Bluetooth-toetsenborden , hoofdtelefoons en lokale Bluetooth- netwerken , zodat u uw iPad en andere apparaten met elkaar via netwerken toegankelijk voor gaming of andere gezamenlijke activiteiten . Alleen de iPad 2 ondersteunt HFP Bluetooth-profielen , een gemeenschappelijk profiel voor hands - free mobiele telefoon toestellen .
Overwegingen

De iPad kan niet haak in externe schijven , cd- branders of soortgelijke apparaten . Een externe harde schijf bedrijf maakt een compatibele harde schijf genaamd de HyperDrive , maar Apple niet expliciet dit te ondersteunen met zijn software en kan ondersteuning voor dit apparaat verwijderen in de toekomst updates als de ontwikkelaars ervoor kiezen om dit te doen . De iOS 5 besturingssysteem voor iPads , gepland voor najaar 2011 , zal toevoegen gratis cloud -opslag voor alle iPad gebruikers , waardoor de noodzaak om externe apparaten voor backup en file transfer gebruiken .
< Br >

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je je iPad Vervang 
·Mijn iPad Zal niet Come On 
·Hoe te Reboot of resetten Een …
·Welke toepassingen waren geïn…
·Hoe je iPad Entourage notities…
·Hoe om bestanden in iPad verbe…
·Hoe te Notes maken op een iPad…
·Hoe maak je een iPad Programme…
·Opties voor de iPad 
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Wat is de betekenis van volledig gebuffe…
·Hoe Clean Up My New HP computer 
·Hoe kan ik een externe Sony DVD -recorde…
·Hoe kan ik een externe harde schijf inst…
·Hoe u uw Logitech C200 Webcam Fix voor O…
·Hoe maak je een afdrukspoolerbron toevoe…
·Hoe een eMachine geheugenkaart installer…
·PC Problemen & Oplossingen 
·Wat is de Intel I3 processor ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com