Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te Notes maken op een iPad
Uw iPad biedt u een handige app genaamd Notes , die u gemakkelijk kunt gebruiken om te noteren gedachten en herinneringen , een gebeurtenis zoals een vergadering op te nemen of op te slaan gekopieerde informatie van het web te kunnen raadplegen . De app biedt u een schrijfblok van geel , beslist document en een on - screen toetsenbord . U kunt oproepen deze virtuele notities pakket met een simpele tik , en typ uw notities onomwonden . Instructies

Tap " Notes" op uw home -scherm 1 om de app te lanceren . Kopen van 2

Tik op de "plus "-teken op de bovenste hoek rechts van uw scherm te creëren een nieuwe notitiepagina . Je ziet een on - screen toetsenbord verschijnen aan de onderkant en de cursor knippert op de eerste regel van uw lege pagina , klaar om te gaan . Voor een groter toetsenbord die u kunnen helpen sneller en nauwkeuriger typen , horizontaal flip je iPad .

Titel 3 uw notitiepagina bondig op de eerste regel . Alleen de eerste 20 of zo letters van de titel wordt weergegeven in een toelichting index die iPad genereert automatisch om u bepaalde noten die later vinden . Dus, gebruik afkortingen en korte , beschrijvende titels royaal . Voer bijvoorbeeld " OCCC Conf 6/11 " of " To - Do List . "
4

Tik op de toets " Return" op uw toetsenbord om te beginnen met het typen van uw notities . Als u informatie hebt gekopieerd naar uw iPad klembord vanuit een andere bron , zoals een recept uit een website , tikt u dubbel op uw cursor en selecteer ' Plakken'.
5

Gebruik iPad typen snelkoppelingen en trucs om toetsaanslagen te minimaliseren . Ze zijn vooral handig als note -taking snelheid is van cruciaal belang . Bijvoorbeeld , dubbele tik op de spatiebalk om een zin met een punt eindigen en beginnen met de volgende zin met een hoofdletter . Voor een lijst van andere snelheid - typen tips , zie de Resources .
6

Tik op de toets " Toetsenbord" op de rechterbenedenhoek om het toetsenbord op het scherm verdwijnen . Dit zal u helpen uw notities gemakkelijker beoordelen .
7

Tik ergens binnen uw nota's terug te roepen uw virtuele toetsenbord . Om uw notities bewerken, tikt op de lijn waar u graag uw cursor in de tekst waar nodig toe te voegen of te herzien .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te luisteren naar een TV- …
·Hoe het opzetten van WiFi op e…
·Hoe te Apps Alfabetiseer op ee…
·Is de Apple iPad drukgevoelige…
·Hoe maak je een iPad Veeg 
·iPad vs Macbook 
·Hoe te Pictures Synchroniseren…
·Hoe PowerPoint Uitvoeren vanaf…
·Hoe een muis en toetsenbord op…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Laptop RAM Upgrade 
·Hoe eruit te pikken van een grafische ka…
·Hoe kan ik een Apple Remote gebruiken vo…
·HP Pavilion Specs 
·Hoe je Take Out de interne batterij van …
·Hoe maak je een Microsoft Keyboard 3000 …
·Hoe te vertellen als mijn nieuwe RAM is …
·Hoe te Papier dat is niet spoolen op HP …
·Hoe een goede deal op Dell-producten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com