Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te vertellen als mijn nieuwe RAM is compatibel met mijn computer?
Geheugen upgrades zijn de meest voorkomende maar meest gemakkelijk verkeerd begrepen . Hoewel het gemakkelijk is om het afsluiten van oude RAM ( Random Access Memory ) stokken en ze te vervangen door nieuwe , moet u eerst of uw RAM-geheugen compatibel is met uw computer om te weten . Specificaties voor RAM zijn capaciteit ( hoeveelheid ) , DIMM- type, RAM type en de snelheid . Verkrijg de specificaties van de huidige RAM-geheugen van uw computer om te zien of de nieuwe RAM-geheugen u heeft gekocht is compatibel . U moet ook controleren om te zien hoeveel RAM- capaciteit van het moederbord van uw computer ondersteunt . Instructies
1

Controleer de verpakking van het RAM-geheugen en zoek uit of er staat " DIMM " of " SODIMM . " Desktop computers kunnen alleen gebruik maken van " DIMM " terwijl laptops moet gebruiken " SODIMM . " U kunt ook vertellen het verschil tussen een DIMM en SODIMM stok RAM door zijn grootte . De SODIMM type is ongeveer 3 centimeter lang, terwijl de DIMM is langer . Kopen van 2

Zoek uit hoeveel RAM uw computer kunnen overnemen . Voor de winkel koopt desktop computers en laptops , vink het vakje van uw computer is geleverd of ga naar de website van de fabrikant en zoek uw modelnummer . Zoek het modelnummer op de achterkant of onderkant van uw computer . Als u uw eigen computer gebouwd , vink het vakje van uw moederbord kwam in of zoek het modelnummer . Het modelnummer is meestal vermeld op een kleine sticker op het bord of ergens afgedrukt dichtbij het centrum of op een van de randen .
3

Schakel je computer en de stekker uit de muur . Koppel alle externe apparaten, zoals de monitor , muis en toetsenbord . Verwijder de dekking van het geval als je computer is een desktop model of zet je laptop op en verwijder de rug panelen met een kleine Philips - schroevendraaier . Lees de sticker op uw RAM-geheugen om het modelnummer en de specificaties te zien. Zoek het modelnummer als u geen gegevens op de sticker te zien . Als u niet de sticker te zien , trekt u de lipjes weg van elk uiteinde van een RAM- stick en trek deze uit de computer , zodat u kunt kijken naar de andere kant .
4

Controleer de snelheid en RAM soort tegen de RAM u vinden in uw computer is geïnstalleerd . Gemeenschappelijke RAM types zijn " DDR2 " en " DDR3 , " en uw nieuwe RAM moet al overeenkomen met het type in uw computer . Terwijl minder belangrijk , moet de snelheid van uw nieuwe RAM nauw aansluit bij de snelheid van uw oude RAM . Snelheden worden vermeld in megahertz zoals " 1066 MHz . "

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te berekenen Virtual Memor…
·Hoe maak je een MSI moederbord…
·Het verschil in HP 365893 & 36…
·Hoe je het geheugen vervangen …
·Hoe maak je een System Speaker…
·Hoe om te upgraden naar DDR3 
·Hoe maak je een Memory Module …
·Hoe om te upgraden naar 512 RA…
·Symptomen van een slechte Logi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Leg het doel van de Base en Limit Regist…
·Hoe kan ik zien wat voor soort van Power…
·Hoe te Disk Quota Set 
·Hoe maak je een Brother Tekstverwerker F…
·Definitie van een draadloze laptop 
·Hoe maak je een Screenshot op een Dell- …
·Geschiedenis van Magnetic Tape & Magneti…
·Hoe kan ik een HP USB VGA Personal Web C…
·Hoe je het geheugen van een Toshiba- not…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com