Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Leg het doel van de Base en Limit Registers in een mutiprogrammeren Operating System
De meeste computers , variërend van smartphones tot krachtige webservers , hebben complexe , dynamische software -omgevingen . Op hen, programma's starten , draaien , pauzeren en stoppen in een vlaag van activiteit . Een systeem genaamd mutiprogrammeren kan een computer veel programma dienst tegelijk . Om programma's te houden van beschadiging van gegevens in andere programma's , computers gebruiken geheugen elementen genoemd basis en limiet registers . De registers helpen bij het organiseren en beschermen van elk programma op de computer . Mutiprogrammeren Besturingssysteem

Naast de programma's die zij lopen , computers hebben ook besturingssystemen die low - level taken , zoals het beheer van de harde schijf , het lezen van tekens van het toetsenbord of het controleren van de Internet-verbinding uit te voeren . Onder deze taken , het besturingssysteem , zoals Microsoft Windows of Apple 's iOS , kan de computer meerdere programma's te draaien op hetzelfde moment . Dit vermogen , genaamd multiprogrammering , laat de computer schakelaar tussen programma's , start nieuwe en stoppen met anderen . Een goed geschreven besturingssysteem beschermt tegen problemen waar men programma probeert toegang te krijgen tot data die niet behoort tot het. Als een programma overschrijft de gegevens van een ander , kan het programma crashen en mogelijk de hele computer tot stilstand te brengen .
Memory Management

Modern besturingssysteem software
voert geheugenbeheer , laden en herschikken programma's als start , draaien en finish . Hier , data -cellen in het centrale verwerkingseenheid van de computer , of CPU , de zogenaamde base en beperken registers , bijhouden van programma locaties in het geheugen . De basisregister wijst startlocatie van het programma , en de grens register bevat de grootte van het programma . Samen vormen de twee registers bepalen de geheugenruimte gebruikt het programma . Wanneer een programma vraagt ​​data , de memory manager controleert de basis en limiet registers om ervoor te zorgen dat het geheugen locatie van de data is binnen het programma en niet in ergens anders .
Programma crasht
< br >

Een programma onverwacht afgesloten als gevolg van fouten in de programmering of problemen met zijn gegevens . Als dit gebeurt , het besturingssysteem verwijdert gewoon het programma uit het geheugen . Omdat de basis en limiet registreert identificeren exacte locatie van het programma in het geheugen , het besturingssysteem releases van het geheugen , zodat andere programma's kunt gebruiken . Het falen van een programma blijft beperkt tot dat programma, terwijl andere programma's blijven werken .
Proces Header

CPU van de computer heeft een beperkt aantal registers . Dit zijn speciale , high - speed geheugen gebieden gebruikt om rekenkundige voeren en toegang tot het geheugen locaties . De computer controleert het basisstation en beperken registers van een programma tegelijkertijd , zelfs wanneer de computer heeft tientallen lopende programma . Wanneer een programma wordt gestart , maakt het besturingssysteem een proces informatie gebied genaamd een header . Het bevat de programmanaam , een proces identificatienummer en andere parameters , zoals de base en beperken locatiegegevens . Als het besturingssysteem beweegt het programma in het geheugen , het geheugen manager werkt de basis locatie in het proces header . Als het programma groeit , de limiet stijgt . Dit systeem laat de computer geschikt voor elk aantal lopende programma's .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je RAM toe aan eMachines T…
·Hoe je grafische kaart Geheuge…
·Wat te doen als een computer i…
·Hoe maak je temperatuur een mo…
·Hoe te Onboard geluidskaarten …
·Hoe te lokaliseren een CMOS-ba…
·Heeft een Q6600 Need 64 bits W…
·Hoe om te controleren voor Def…
·Specs voor de ATI 32 MB Rage P…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Zet de microfoon op een MacBook 
·Hoe maak je een Vostro 1015 Vernieuw 
·Hoe te installeren draadloze kaarten Ont…
·Hoe niet - Riso Ink Gebruik 
·Does It Hurt om de batterij Leave in mij…
·Hoe te Overclock Amerikaanse BIOS 
·Wat zijn de BIOS geheugen Instellingen v…
·Hoe je Intel Chipset Monitors Run bij ve…
·Parallel Computer Connection Definition 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com