Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Waarom kan ik mijn iPad Charge ?
De meest voorkomende reden voor een iPad niet op te laden is onvoldoende kracht om de poort of adapter . Gebruik altijd het opladen kabel die bij uw iPad of een Apple - goedgekeurde vervangende oplader speciaal ontworpen voor een iPad kwam . Steek deze kabel in een standaard huis of kantoor wandcontactdoos voor de snelste lading . USB

meeste USB -poorten
bieden niet genoeg kracht om de iPad te laden wanneer het is aangesloten op de computer . Sommige nieuwere Macs zijn voorzien van hoge -powered USB -poorten , te beginnen met specifieke iMac-modellen medio 2007 vervaardigd . Uw iPad wordt opgeladen via een van deze havens , maar niet op een standaard USB 2.0 , ook al is het vermeld als een high - speed poort . Als je een nieuwere Mac , probeer dan een andere USB-poort om te kijken of een van uw poorten ondersteunt high-power opladen . Zo niet , of als u een pc gebruikt, kan uw iPad zal iets in rekening brengen als het in de slaapstand , terwijl aangesloten op de USB-poort , maar niet terwijl het scherm is ingeschakeld . Dit kan u een kleine vergoeding geven als je niet beschikt over een stopcontact of de juiste adapter beschikbaar , maar het werkt veel langzamer dan een lader .
IPod /iPhone -kabel
< br >

de Apple iPod , iPod touch en iPhone hebben allemaal dezelfde havens aan de iPad , met behulp van een 30 - pins connector aan de lader kabel aansluiten op uw apparaat . Ondanks het feit dat het dezelfde poort , hebben deze apparaten niet dezelfde macht eisen , dus als je iPhone -kabel wordt aangesloten op uw iPad , kunt u een " niet laden" boodschap . Dit komt omdat de kabel levert ongeveer de helft zo veel macht als de iPad behoeften . Zoals met USB opladen , kan je een kleine , langzame lading krijgen via uw iPhone -kabel wanneer de iPad in de slaapstand staat .
Verbindingsproblemen

Als je ' re zeker van uw iPad is aangesloten op de juiste kabel en je gebruikt het stopcontact adapter ontworpen voor de iPad , kan je niet krijgen van de juiste stroom uit uw stopcontact naar uw iPad . Haal de stekker uit uw iPad docking poort en controleer op vuil dat zou kunnen worden gevangen binnen, het blokkeren van de verbinding , zowel in de haven en de stekker . Zodra u controleren of beide uiteinden zijn duidelijk , re - stekker van de kabel . Koppel het USB- uiteinde van de kabel uit de muur adapter en controleer deze op vuil ook, en vervolgens opnieuw aansluiten van de USB-connector stevig in de muur wordt bevestigd . Controleer de aansluitingen op de muur poort , waar de tand connector voldoet aan de basis- lichtnetadapter , en veeg het reinigen van de tanden zelf met een droge doek . Re - steek de stekker in het stopcontact te proberen opnieuw op te laden .
Andere problemen

Controleer uw stopcontact door de stekker van een ander apparaat , zoals een lamp , in dezelfde stopcontact om te controleren of het werkt . Als elk deel van de stroomaansluiting werken en uw iPad nog steeds niet opgeladen , neemt het in een Apple store , zoals u kan worden ervaren van een hardwareprobleem . Dergelijke problemen kunnen worden veroorzaakt door het blootstellen van de iPad aan vocht of van invloed als de iPad is gevallen of beschadigd .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de iPad Home Button Disabl…
·Het automatisch laden van de P…
·Hoe de iPad Backgrounder App S…
·Hoe kan ik een Apple Remote ge…
·Hoe de Screen Rotation Unlock …
·Heeft de iPad werken op Window…
·Hoe te Reboot of resetten Een …
·Hoe maak je een zachte reset v…
·Hoe de Sent From My iPad Signa…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Hoe te gebruiken Diskettes om informatie…
·Laptops Vs . Desktops 
·Heeft K9N Platinum Ondersteuning DDR400 …
·Hoe Set Auto - Shutdown Mode op Mac-lapt…
·Hoe te gebruiken slechts een processor i…
·Soorten 220V Power Cords 
·Hoe kan ik Hook Up Twee printers aan Mij…
·Specificaties voor een PIXMA 1800 Printe…
·Hoe te Overclock uw DDR3 geheugen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com