Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik Hook Up Twee printers aan Mijn PC
? De meeste pc- gebruikers vandaag de dag hebben printers voor hun thuiscomputers , en deze printers komen geladen met functies, van eenvoudige zwart -wit afdrukken van de foto's afdrukken . Maar zelfs de beste printers niet aan elke behoefte , dus het hebben van twee printers nodig zijn. U kunt bijvoorbeeld , willen een goedkope zwart-wit printer voor normaal afdrukken , maar een duurdere kleurenprinter voor speciale afdruktaken gebruiken . Unlike homozygotie andere systeemcomponenten , zoals monitors , printers opzetten twee om dezelfde PC is een eenvoudig proces . In feite , vindt u dat het is zo simpel als het installeren van beide printers op de computer . Wat je nodig hebt
Twee USB -printer kabels
Toon Meer Aanwijzingen
1

Duw de USB-kabel aan de achterkant van de eerste printer die u wilt installeren . Steek het andere uiteinde van deze kabel in de beschikbare USB-poort op de printer . Steek de printer in het stopcontact .

Wacht 2 voor de printer USB -stuurprogramma te installeren . Eenmaal geïnstalleerd , zult u een dialoogvenster te zien aan de onderkant rechts van het scherm dat zegt: " Uw apparaat met succes geïnstalleerd is . " Als de bestuurder niet automatisch te installeren , plaatst u de schijf die bij uw printer is geleverd of ga naar de website van fabrikant en download de drivers voor je printer . Volg daarna de aanwijzingen op het scherm om de installatie van de printer op de pc te voltooien .
3

Druk een document om te testen of de printer werkt . Om dit te doen , gaat u naar " Start > Instellingen > Configuratiescherm > Printers " in XP of " Start > Configuratiescherm > Printers " in Vista /7 . Rechtsklik op de printer en kies 'Eigenschappen'. Klik op " Testpagina afdrukken . " Zodra de pagina is afgedrukt , is de printer ingesteld .
4

Duw de USB-kabel aan op de achterkant van de tweede printer die u wilt installeren . Steek vervolgens het andere uiteinde van deze kabel in de beschikbare USB-poort op de printer . Steek de printer in het stopcontact .

Wacht 5 voor de printer USB -stuurprogramma te installeren . Zodra de installatie is voltooid , ziet u een dialoogvenster waarin wordt bepaald dat " Uw apparaat goed is geïnstalleerd . " Als de bestuurder niet automatisch te installeren , plaatst u de schijf die bij uw printer is geleverd of ga naar de website van fabrikant en download de drivers voor je printer . Volg daarna de aanwijzingen op het scherm om de installatie van de printer op de PC
6

Klik voltooien "Start > Instellingen > Configuratiescherm > Printers " in XP of " Start> Configuratiescherm > Printers " in Vista /7 . Rechtermuisknop op de printer die u wilt instellen als standaard printer en selecteer " Als standaardprinter instellen . " Je hebt nu twee printers aangesloten op uw pc en u zult in staat om te schakelen tussen de twee in de voorkeursinstellingen voor afdrukken van elk document of foto van uw afdruk .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een KIP Plotter In…
·Hoe maak je een Laserjet 2015D…
·Hoe te Etiketten met een inkje…
·Hoe kan ik de HP Status Monito…
·Hoe te 5X7 Prints Print 
·Hoe maak je een titel afdrukke…
·Hoe kan ik een HP Officejet Pr…
·Hoe te vertellen als een inktp…
·Hoe maak je een statisch IP Vi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Gigabyte P35 - DS3R upda…
·HP PSC 1315 Installatie 
·Palm Pilot Bestandstypen 
·Toshiba Satellite A300 - 19Q Informatie 
·Het toetsenbord wijzigen op een jailbrok…
·Projectoren Dat niet nodig een PC 
·Hoe kan ik een Remote Workstation 
·Hoe de Logitech G5 gebruiken 
·Toner Refill Instructies voor een Samsun…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com