Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Het toetsenbord wijzigen op een jailbroken iPad
Net als de iPhone en iPod Touch, dat voordat het kwam , gebruikers in staat zijn jailbreaking de iPad . Jailbreaking uw iPad installeert automatisch een app genaamd Cydia op je toestel . Deze app biedt de sleutel tot het verkrijgen van apps en thema's die niet beschikbaar zijn in de standaard Apple App store zijn . Er zijn verschillende toetsenborden in de Cydia winkel, en deze verschillende toepassingen vereisen verschillende bronnen worden geïnstalleerd . Als een app niet goed is geïnstalleerd , verwijder deze dan , probeer het toevoegen van een andere bron , en vervolgens opnieuw installeren . Instructies
Het toevoegen van een bron

Raak het pictogram Cydia 1 op uw telefoon om het te openen . Het kan even duren om te laden. Raak de " Manage " icoon aan de onderkant van het scherm om het proces van het toevoegen van een nieuwe bron te beginnen .

Touch 2 de " gebruiker " knop wanneer het u vraagt ​​wie je bent , en dan Raak de "Klaar" knop in de rechter bovenhoek van het scherm . Tik op het pictogram " Bronnen " op de volgende pagina te gaan .

Touch 3 de " Edit" knop , en vervolgens op "Add" om een nieuwe bron toe te voegen . Een nieuwe zeepbel klapt automatisch omhoog , waardoor u gegevens invoeren .
4

Typ een bron in het veld , zoals http://RepoCydia.com , http://Wynd.X10.mx of http://Cydia.Xsellize.com . Voor meer Cydia bronnen, raadpleegt u de sectie ' Resources ' . Raak " Voeg Bron " als u klaar bent met typen . Laat enkele minuten voor de bron te installeren , en vervolgens " Terug naar Cydia " als het .
Installeren Toetsenbord
5

Open de Cydia app klaar is als het is niet al op het moment open .

Touch 6 de " Search " icoon aan de onderkant van het scherm . Dit navigeert u automatisch naar de zoekpagina .

Type 7 de naam van een toetsenbord toepassing die u wilt gebruiken in het zoekveld . Enkele populaire voorbeelden zijn " Octopus Keyboard , " " Color Keyboard " en " iSwipe toetsenbord . " Wanneer de app verschijnt in uw zoekresultaat, een keer aanraken . Dit opent een nieuwe pagina met meer informatie over de app .

Touch 8 de " Install " knop in de rechter bovenhoek van het scherm . Een nieuw venster wordt automatisch geopend . Raak de knop "Confirm" dat nu verschijnt in de rechter bovenhoek van het scherm . De toepassing begint de installatie .

Touch 9 de "Return to Cydia " knop wanneer de app klaar is met installeren . Druk op de "Home "-knop op je iPhone om terug te keren naar uw springplank .
10

Open elke toepassing die je toetsenbord gebruikt om het uit te testen ( zoals Notes of berichten ) . Uw nieuw toetsenbord moet worden geïnstalleerd en werkt .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Problemen met Apple computers …
·Hoe veilig is een Mac Versleut…
·Hoe je Dual Boot XP Met OSX 
·Hoe te laden Mijn iPod Songs i…
·Hoe je Adobe Creative Suite 3 …
·Hoe kan ik een afbeelding invo…
·Hoe maak je een Macbook te lat…
·Mijn MacBook Runs Hot 
·Dag-tot - dag gebruik van de M…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te JavaScript en Epson Problemen met…
·Hoe schakel ik USB -poorten ? 
·Wat is de grootte van een Gigabyte 
·Proxima 5610 Specs 
·Over de Hewlitt - Packard Note Pad 
·Hoe de Oude Pad verwijderen uit mijn Int…
·Hoe je vermogen de LED's op een Alienwar…
·USB Vs . SD Speed ​​
·Hoe kan ik een Lexmark inktcartridge Chi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com