Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een iPad Beveilig
Als een iPad eigenaar , je houdt je toestel . Helaas , dieven van het, ook , maar om verschillende redenen . Ze houden van dat uw stijlvolle iPad gemakkelijk kan worden gegrepen , verkocht , ontgonnen voor lucratieve gegevens en gebruikt voor virtuele joyriding . Na verloop van tijd zal uw iPad uiteindelijk slaan veel gegevens , met inbegrip van vertrouwelijke wachtwoorden , contacten , bank-en creditcardgegevens . Om uw iPad in een kluis die gevoelige persoonlijke informatie verborgen voor nieuwsgierige ogen houdt beurt , activeert de toegangscode functie in een paar eenvoudige stappen . Met een toegangscode , zult u ook volledig gebruik van uw iPad te blokkeren , behalve door u en die u toelaten . Instructies
1

Tik op 'Instellingen' op je startscherm . Je zult een instellingen navigatiepaneel aan de linkerkant en een van de belangrijkste ruit aan de rechterzijde zien .

Tap 2 " Algemeen" in het linkerdeelvenster en vervolgens " Codeslot " ongeveer halverwege het rechterpaneel .

Tap 3 " Turn Passcode On" aan de bovenkant van het scherm . Een " Toegangscode Set" venster zal verschijnen .

Toets een viercijferige toegangscode 4 die u gemakkelijk kunt onthouden . Wanneer u wordt gevraagd , opnieuw voer de toegangscode in om het te bevestigen .

Tap 5 " Vraag om code " om de vertraging te kiezen voordat een toegangscode vereist is . U ziet zes mogelijkheden, van onmiddellijk tot vier uur . Houd in gedachten dat als u kiest voor een , vijf of 15 minuten , of een of vier uur , iemand die uw iPad zal dat veel tijd om te bellen , e-mails versturen , online aankopen en peer via uw iPad gegevens hebben voordat het intoetsen van een toegangscode . Hoe korter je vertragingstijd , hoe veiliger .
6

Tik op de ' Eenvoudige code ' schakelaar om te schakelen het " Off" als u liever een langere , meer complexe toegangscode in met behulp van letters en cijfers te maken . Voer uw oude , vier -cijferige toegangscode in het pop - up venster . Vervolgens voert u uw nieuwe toegangscode en vervolgens opnieuw in te voeren wanneer daarom wordt gevraagd .
7

Tik op de " Picture Frame "-schakelaar om te schakelen het "Off " . Uw iPad zal de lock - scherm slideshow van de foto's in uw albums of filmrol te deactiveren .
8

Tik op de " Wis gegevens ' schakelaar om deze optie op" Aan " . Dit instrueert uw iPad om zelf - erase na 10 mislukte pogingen toegangscode . Mislukte pogingen toegangscode suggereren dat iemand met minder dan eerbare bedoelingen probeert zijn weg raden om het ontsluiten van uw apparaat , en dit verhindert hem slagen .
9

Druk op de " Sleep /Wake " knop op de bovenste - rechterrand van uw iPad om het te laten inslapen . Druk vervolgens op de " Sleep /Wake " knop nogmaals of de "Home " knop om uw iPad wekken en sleep de "Slide naar Unlock " schuifregelaar naar rechts dan . Typ uw toegangscode in het venster ' Enter Passcode "om uw nieuwe toegangscode instellingen te bevestigen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om bestanden te kopiëren …
·Hoe te Hulu Run op een iPad 
·Hoe je foto's synchroniseren o…
·Hoe uw APPS sluiten op iPad 
·Hoe je mailbox Instellingen wi…
·Hoe maak je een iPad ontgrende…
·Hoe de iPad 3G te gebruiken zo…
·Hoe u uw iPad 2 startscherm Or…
·Hoe kan ik een iPad -scherm vo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·How to Get Rid van gebruikte Electronics…
·Hoe naar Mount een ISO naar een Flash Dr…
·Macintosh Compatible Scanners 
·Geforce 7200GS 256 Specs 
·Hoe de CMOS Clear op een Acer Laptop 
·Hoe maak je een USB-kaartlezer /schrijve…
·De beste PPI voor afdrukken en scannen v…
·Hoe kan ik een Dell Studio 15 Back Cover…
·Hoe te Verscheidene harde schijven combi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com