Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is de Apple iPad drukgevoelige ?
Hoewel het aanraakgevoelig , de Apple iPad tablet-computer is niet drukgevoelig . Het hoeft niet de mogelijkheid om input te accepteren van een stylus of een pen en het melden van de gegevens terug naar de computer . Uw iPad werkt niet als een digitaal tekenblok en drukgevoelige toepassingen zijn niet beschikbaar . Echter , tekenen applicaties zijn beschikbaar voor uw iPad waarmee u gereedschappen selecteren voor het tekenen van foto's en ontwerpen met behulp van het topje van je vinger . IPad Touchscreen

Uw iPad detecteert automatisch aanraking van uw vingers bij het selecteren van iconen , besturingselementen en objecten op de schermen van de computer . Je hoeft niet naar een stylus , inkt pen , potlood of een elektronische pen gebruiken om selecties te maken . Een stylus of elektronische pen wordt niet opgenomen of beschikbaar zijn voor de iPad .
Capacitieve vs Resistive

Uw iPad bevat een capacitief touchscreen bestaande uit een glazen paneel dat accepteert input van de vingerbeweging in vergelijking met een resistief touchscreen bestaat uit meerdere lagen glas . Resistieve , drukgevoelige touchscreens vereisen directe druk om objecten en pictogrammen te selecteren . Je moet een stylus of een elektronische pen gebruiken om selecties op resistieve touchscreens maken . Capacitive touch screens zijn meer responsief , uitstoten duidelijkere beelden en stoten tot 90 procent meer licht dan resistieve touchscreens .
Don'ts

U kunt geen verbinding een stylus van een andere tablet- computer of persoonlijke digitale assistent aan uw iPad . De component zal niet relay informatie terug naar de iPad als een stylus aangesloten op de digitale tekenblok . Het gebruik van een niet-elektronische stylus of pen met uw iPad kunnen krassen scherm van de computer en de schade onderdelen onder het scherm .
Tekening Programma

Tekening programma
die drukgevoeligheid imiteren zijn beschikbaar zijn , met inbegrip van Sketchbook Pro , Borstels en Tekenblok . Het programma laat u gereedschappen selecteren en teken objecten met het topje van je vinger . De tekening programma's niet gebruiken of vereisen een stylus of een elektronische pen . De programma's zijn beschikbaar rechtstreeks van de Apple App Store en andere software websites die gespecialiseerd zijn in iPad -programma's .

Previous: Next:
  iPad
·Werkt Microsoft Exchange Werk …
·Hoe te boeken op de iPad downl…
·Hoe een App voor de iPad Ontwi…
·Hoe te Applications tab Van mi…
·Wat is de iPad App voor de sty…
·Hoe iPhone apps draaien op een…
·Hoe maak je een iPad Aansluite…
·iPad laat me niet Bewerk de SM…
·Evernote is mislukt Synchronis…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe Apple iPad Reset 
  Hardware Articles
·Wat is een Spacewalker Mainboard ? 
·Hoe te installeren DDR2 RAM 
·Hoe te Bestanden uploaden Problemen met …
·Wat zijn de symptomen van een moederbord…
·Hoe te houden een laptop Secure 
·Help met Herstarten een Think Pad Batter…
·Hoe maak je een draadloze netwerkkaart i…
·Hoe kan ik een HP Deskjet 3845 Problemen…
·Hoe een Optiplex GX280 Powersupply Verwi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com