Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe een App voor de iPad Ontwikkelen
U kunt een app voor de iPad op twee manieren ontwikkelen. Als je een achtergrond in een object - georiënteerde programmeertaal zoals C + + of Java , kunt u zich inschrijven voor iOS Developer Program van Apple of de aankoop van de iOS SDK ( Software Developer Kit ) en beginnen met het ontwikkelen van een app van een Mac OS X-computer . Zonder programmeerervaring of toegang tot een Mac-computer , kunt u een web app te ontwikkelen . Minder functioneel maar makkelijker voor niet-programmeurs te ontwikkelen , Web apps zijn HTML - gebaseerde webpagina's aangepast voor Safari , de iPad inheemse webbrowser . Instructies
ontwikkelen van een iOS applicatie
1

Lees de Apple iOS Application Programming Guide voor een goed begrip van de iOS- architectuur en de basis voor het ontwikkelen van een app te krijgen. Deze gids is nuttig voor het ontwikkelen van apps voor zowel de iPhone en iPad .

Beoordeling 2 de voordelen van toetreding tot het Apple iOS Developer Program . U krijgt toegang tot tutorials , voorbeeldcode , een gratis exemplaar van de Apple iOS 4 SDK en andere voordelen . U zult ook in staat zijn om uw app te uploaden naar de Apple App Store . Het programma kost $ 99 per jaar vanaf april 2011.
3

Download de Apple iOS 4 SDK uit de Apple App Store . Op het moment van publicatie , de kosten is $ 4,99 en vereist Mac OS X versie 10.6.6 of hoger . De SDK is niet beschikbaar voor Windows .
4

Leer iOS programmering door het nemen van een cursus , inschrijven in een workshop of studeren boeken . Materialen op het ontwikkelen van apps voor de iPhone kan ook nuttig zijn . Vaardigheden die u aanschaft ontwikkelen van apps voor de iPhone zal u helpen een iPad app te ontwikkelen, omdat beide apparaten gebruiken hetzelfde besturingssysteem en ontwikkeltools .
Ontwikkelen van een Web App
5 < p > Schets van een " To Do " lijst van wat u wilt bereiken met uw iPad app . Vervolgens beslissen of u deze doelen kunt bereiken met een web app .
6

Bekijk de voordelen van toetreding gratis Safari Developer Program van Apple . Dit geeft je toegang tot het Safari Developer Library , voorbeeldcode , tutorials en andere hulpmiddelen waarmee u Web apps ontwikkelen voor de iPad . Richtlijnen

Studie Apple's 7 op de voorbereiding Web content voor de iPad . Dit document bevat gedetailleerde instructies over onderwerpen zoals hoe W3C standaarden te gebruiken in plaats van plug - ins , hoe je CSS-code ( cascading style sheets ) en hoe u uw Web app voor te bereiden op de iPad touch interface te wijzigen .
8

Studie en gebruik maken van online tutorials voor het ontwikkelen van web applicaties geschreven door ervaren Web app-ontwikkelaars , verkrijgbaar bij Apple en andere websites .
9

Upload uw Web app om uw website en test het gebruik van een iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Het substitutie-effect op Appl…
·Hoe kan ik uitwerpen van een S…
·Hoe maak je een iPad integrere…
·Aanbevolen Apps voor de iPad 
·Hoe Kies Automatisch aanvullen…
·Hoe je foto's verplaatsen van …
·Hoe kan ik muziek op een iPad …
·Hoe te Beam films op de TV van…
·Kan ik spelen Zune muziek op m…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Waarom wordt er een externe harde schijf…
·Hoe te : Notebook naar de TV draadloos 
·Hoe kan ik een Linksys router resetten M…
·Het automatisch laden van de Out of Ink …
·Hoe kan ik een Sony Flash Drive Gebruik 
·How Do You Splits het scherm op een Gate…
·Insignia D400A Specs 
·Hoe kan ik Windows installeren op een Ma…
·Hoe om gegevens van een harde schijf naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com