Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Het substitutie-effect op Apple 's iPad
Het substitutie-effect treedt op wanneer de consument ter vervanging van een vroegere favoriete product met een alternatief . In de klassieke economische theorie , dit gebeurt wanneer een product stijgt in prijs tot het punt dat een minder aantrekkelijk concurrent is nu een betere te kopen . Nadat Apple introduceerde de iPad in 2010 , de computer - industrie-analisten gedebatteerd of iPad verkoop kwam ten koste van de laptop en desktop aankopen , een variatie op het klassieke substitutie-effect . iPad vs Computer

Apple
ontwierp de iPad meer voor mediaconsumptie dan de productie , en het heeft significante verschillen van een pc . De iPad ondersteunt geen Flash-animatie , bijvoorbeeld , hoewel Adobe een streaming Flash-versie die werkt met het zich heeft ontwikkeld . Ondanks de verschillen , " Computerworld " magazine staten , de iPad is draagbaarder dan een laptop , heeft een langere levensduur van de batterij en kunnen veel van dezelfde diensten als een PC te bieden : toegang tot het internet , het lezen van PDF's , het bijhouden van data en afspraken en vervanging van netbooks op zakenreizen . Met de groeiende gebruik van cloud computing en andere internet - gebaseerde programma's , het magazine voorspelt het zal gestaag gemakkelijker geworden voor iPad -gebruikers te zien van alle andere computers .
IPad Effect

In mei 2011 heeft de financiële nieuwsdienst Bloomberg eveneens voorspelde de iPad zou de personal computer vervangen en verlaagde zijn doelstellingen voor pc- fabrikanten om de mogelijkheid van een substitutie-effect weer te geven . Analisten van Deutsche Bank zeggen dat de iPad zal ook via tablets rivaliserende fabrikanten ' dominant blijven.
No Impact

Andere analisten gekeken naar de markt en kwam tot andere conclusies . " The Seattle Times 'meldde in oktober 2011 dat de pc-verkoop steeg , zoals gebruikelijk , in het jaar van de back-to - school seizoen . Computer fabrikanten vertelde de krant dat de groei niet zo sterk was geweest als verwacht , maar het tekort was wat ze verwacht in een economische malaise . Het artikel zei de lage groei zou kunnen optreden omdat shoppers die niet een laptop voor school nodig hebben , maar als de back - to-school kortingen besloten hun centen op te slaan .
Overwegingen

Tech - industrie onderzoeksbureau Gartner Inc voorspelt effect van de iPad op de pc-markt zal geleidelijk : Weinig mensen zullen hun huidige laptop te vervangen gewoon om een iPad te krijgen , maar toen hun laptop niet meer werkt , zal de iPad de vervanging van zijn keuze . PC's geleidelijk evolueert van algemene computerapparatuur aan hulpmiddelen voor het werken in overleg met smartphones , slimme televisies en iPads Gartner ziet . De ZD Net tech - nieuwssite zegt de sterkste substitutie-effect voor nu kan zijn dat de iPod de verkoop zijn onderuitzakken , misschien omdat consumenten in plaats daarvan kiezen voor iPads .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de Apple App Store Bladere…
·Tips voor het opzetten van een…
·How to Get Apps Stoppen Schudd…
·Hoe om te multitasken op de iP…
·Hoe te verbinden VirtualDJ om …
·Hoe kan ik muziek en Sound Aud…
·Hoe om bestanden toe aan mijn …
·Hoe maak je een schuifbalk toe…
·Hoe je berichten op Facebook M…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Oude Video drivers te verwijderen…
·Hoe de Boot Sequence Bestel wijzigen op …
·Hoe kan ik een verloren laptop ophalen 
·Mijn laptop geen verbinding met de exter…
·Hoe te VoIP configureren op een 3560 
·Laptop-batterijen zijn nuttig als zij to…
·Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
·Hoe te openen een WD externe behuizing 
·Ik kan niet Apps Sync naar mijn iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com