Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Tips voor het opzetten van een iPad
Gadget liefhebbers zijn gefascineerd met de iPad : het is anders dan een laptop en e - reader door zijn omvang , levendige kleuren en een assortiment van media-opties . Kies de iPad Wi - Fi of Wi - Fi + 3G- video's bekijken, spelletjes spelen , naar muziek luisteren , lezen boeken en kranten , documenten en spreadsheets , of recensie 's . Wat u moet

Voordat u de iPad kunt gebruiken , moet u beschikken over een iTunes-account . Als u hebt gekocht bij de Apple online store voor of gebruikt andere diensten zoals MobileMe , kunt u zich aanmelden bij de iTunes Store met uw Apple ID . Echter , als je geen Apple ID hebt , kunt u direct inschrijven via de iPad en maak een iTunes Store-account . Daarnaast kunt u een Apple ID vanaf elke pc of Mac- computer te maken .
Registratie

Na het aanmaken of inloggen op een iTunes-account , moet u downloaden en installeer de nieuwste versie van iTunes op de iPad . Sluit de iPad aan op een USB -poort van een Mac of PC computer met de kabel die in de doos iPad komt . Volg de instructies die op het scherm van de iPad om uw apparaat te registreren en vervolgens naar muziek , contacten , agenda's , video's en andere content die je wilt op de iPad synchroniseren verschijnen . U kunt automatisch uw content elke keer dat u uw iPad op een computer aan te sluiten door de optie " Automatisch synchroniseren Contacten " optie .
Wi - Fi Connection

de iPad Wi - Fi- verbinding met het internet via een Wi - Fi-netwerk . Schakel Wi - Fi door te gaan naar het menu Instellingen en selecteer " Turn WiFi On . " De iPad zal de netwerken binnen uw bereik detecteren en ze weergeven . Kies gewoon een netwerk , voert u een wachtwoord in indien nodig en tik op " Join Network . "

Wanneer een Wi - Fi-verbinding tot stand is gebracht , wordt een symbool icoon verschijnen aan de bovenkant van het scherm . De Wi - Fi-pictogram zal uw verbinding kracht te tonen binnen het netwerk . Hoe meer streepjes zie je aan de top , hoe sterker de verbinding .
Wi - Fi + 3G- internetverbinding

De iPad Wi - Fi + 3G- verbinding met het internet behulp van een mobiele datanetwerk . Voordat u kunt deelnemen aan het 3G-netwerk , moet u zich aanmelden voor een mobiel data-abonnement . Selecteer "Instellingen " van de iPad startscherm en kies ' Mobiele data . " Tik op de mobiele data-abonnement en volg de instructies op het scherm

De iPad Wi - Fi + 3G is ontgrendeld , wat betekent dat u bent niet verplicht om een bepaalde mobiele drager te gebruiken ; . Kunt u kiezen uit de twee cellulaire carriers die exclusieve hebben contracten met Apple : AT & T of Verizon . Wanneer iPad verbinding met het internet via een mobiele data-abonnement , zal u het 3G -pictogram te zien aan de bovenkant van het scherm . U kunt dataverbruik monitoren onder het menu "Instellingen " , door te kiezen voor ' Mobiele data ' en vervolgens op ' Toon account . "

Previous: Next:
  iPad
·Hoe Hook Up naar de Sprint Ove…
·Hoe krijg ik een Tai Chi Video…
·Hoe te lezen Books op iPad 
·Hoe de iPhone Apps Sync voor d…
·How to Get Things Done op iPad…
·Wat voor soort video wordt ond…
·Hoe te Cox Cable streamen op m…
·Hoe kan ik een plattegrond Off…
·Hoe te HandBrake bestanden naa…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
iPad Tips 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Hoe te optimaliseren voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe de hoeveelheid fysiek RAM gebruikt a…
·Hoe de invoerlade op een HP ScanJet 8250…
·Hoe te installeren geluidskaarten op Del…
·Hoe maak je een Password Reset op Wirele…
·Hoe het opzetten van een Cisco Router We…
·Een moderne personal computer creëert w…
·My Sony VGC - LS32E Computer blijft niet…
·Hoe kan ik een Creative Webcam om te wer…
·Hoe maak je een Flash Drive formatteren …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com