Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Trucs voor de iPad
iPad tablet van Apple kunt u een breed scala van taken , van het luisteren naar muziek, het bekijken van video's , tekstverwerking , gaming en surfen op het web te voeren . De veelzijdige apparaat heeft ook een aantal trucjes in petto . Leer nieuwe trucs voor de iPad om het meest gebruik van te maken door het te gebruiken als een e - reader gratis boeken , een digitale fotolijst en meer . Met behulp van trucs voor de Apple iPad kan uw behoefte om andere apparaten te kopen en geld besparen op de lange termijn te elimineren . Digitale fotolijst

Gebruik je Apple iPad als een digitale fotolijst in plaats van de aanschaf van een speciale digitale fotolijst die je niet altijd aan te laten. Doe dit eenvoudig door het " wakker " uw iPad uit de slaapstand . Negeer de gebruikelijke " Schuif aan Unlock " prompt en in plaats daarvan tik op de bloem pictogram op de rechterzijde van het scherm om een diavoorstelling van alle foto's van je iPad te starten . U kunt diashow snelheid en andere opties in het menu van de iPad -instellingen wijzigen .
Lees Gratis Boeken

U kunt ervoor kiezen om eBooks te kopen in de iTunes store , net zoals u zou films , apps of muziek , maar u kunt voorkomen dat beschietingen uit het geld met deze nuttige truc . U kunt elk ebook in het ePub -formaat rechtstreeks van uw computer naar uw iPad te uploaden . Zoek ePub boeken bij uw plaatselijke bibliotheek of bezoek Project Gutenberg ( zie bronnen ) om juridische , gratis boeken waarvan het auteursrecht verlopen downloaden . Gebruik Calibre ( zie bronnen ) om PDF-bestanden te converteren naar het ePub -formaat . U kunt een gratis Amazon Kindle app ook downloaden uit de App Store als je toevallig een Amazon Kindle bezitten en zou ook graag uw iPad gebruiken om uw Kindle eBook -bestanden te lezen .
Change Your Home Button

"Home " button
De iPad 's normaal gesproken gewoon wakker uw iPad en brengt je naar het hoofdmenu als je het twee keer raak . Ga naar " Instellingen " en vervolgens " Algemeen , " en dan " Thuis " om het home-knop opties en de functionaliteit ervan te wijzigen . U kunt uw "Home " -knop ingesteld op direct te brengen van de iPod- applicatie of de schijnwerpers zoeken .
Installeer Verwijderde Apps

Als je ooit band van een spel of app en verwijder deze om vrij kostbare schijfruimte op je iPad , denk niet dat je het geld dat u besteed aan de app hebt verloren . Uw iTunes Store-account onthoudt al uw aankopen en laat je opnieuw downloaden elke app , film of song gratis.

Previous: Next:
  iPad
·Hoe E-mail verwijderen op de i…
·Hoe je films te bekijken op ee…
·Hoe te Notes sturen naar de iP…
·Hoe E-mail controleren op de i…
·Hoe Hook Up een iPad naar uw c…
·De Maximale bestandsgrootte vo…
·Hoe maak je een iPad App 
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Hoe je MPEG's afspelen op een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Wat is de J7 Jumper Block ? 
·Hoe te Installeer Audio Driver Windows 9…
·Hoe te dwingen een Frozen Motorola Xoom …
·Hoe te Laser Printer Verticale lijnen te…
·Hoe maak je een PC naar HDTV opnemen 
·Hoe je HDD Toevoegen aan uw laptop 
·Problemen Burning foto's op een cd 
·Hoe maak je een klok op een HP Officejet…
·Verschil tussen Microprocessor & micropr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com