Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad Alternatieven
De iPad is een nieuw apparaat vrijgegeven door Apple in 2010 als een tablet-computer , het overbruggen van de kloof tussen de laptop en de smartphone . Het biedt de mogelijkheid om het internet te surfen , gebruik het als een eReader , krijgen om de communicatie te mailen, gebruik het als een camera , en gebruik de duizenden aangepaste toepassingen beschikbaar via de Apple Application Store . Gebruikers die niet willen om een ​​iPad te kopen kan een aantal vergelijkbare alternatieven beschikbaar zijn op de markt te vinden . Samsung Galaxy Tab

De Samsung Galaxy tab is kleiner dan de iPad en een goede optie voor degenen die de iPad logge vinden . Het heeft een 7 inch scherm en het toestel is 7,5 cm lang , 4,7 cm breed en 0,5 centimeter dik . Het kan worden gehouden in de ene hand en gebruikt worden tijdens het transport .
WePad

De WePad is een alternatief voor de iPad met een Linux- kern en de toegang tot de Android markt. Het wordt geleverd met een webcam , twee USB-poorten , toegang tot een applicatie winkel , werkt met alle eBook-formaten en heeft een groter scherm dan de iPad , daarnaast ondersteunen Flash .
EnTourage eDGe dualbook < br >

de enTourage eDGe dualbook
is zeer verschillend in uiterlijk van de iPad , met twee schermen bevestigd door een scharnier dat ook bevat een luidspreker . Het combineert de functies van een E - Reader en het notitieblok -programma , met de internetverbinding en een lange levensduur van de batterij . De twee schermen zijn geïntegreerd met de mogelijkheid om informatie van de ene naar de andere .
Viliv X70

Ontwikkeld in Zuid-Korea , de Viliv X70 heeft een Windows-besturingssysteem , Flash ondersteuning, de mogelijkheid om te multitasken , een SD-kaartsleuf , camera en USB-sleuf . Andere kenmerken zijn een unlocked 3G GSM-modem , GPS , een touchscreen , video - out poort en een 128 GB harde schijf .
Archos Tablet PC

De Archos Tablet PC ziet eruit als de iPad en werkt op een Windows 7 -systeem . Het heeft 2 USB -poorten , SD- auto -slot , webcam , kick-stand voor het bekijken van presentaties en films hands - free , de mogelijkheid om multi -tasking en een optische track-pad kern .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe het opzetten van een Inter…
·Hoe om te downloaden een iDisk…
·Hoe Set Up Your iPad 
·Hoe kan ik zien of mijn iPad i…
·Hoe de Mute -schakelaar op de …
·Apple iPad Features 
·Waarom is iTunes niet delen me…
·How to: iDraw App iPad Lines 
·Kan u een upgrade van de harde…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe USB Power Output Verhoog 
·Doel van de Imaging Drum 
·Hoe maak je een computer werkstation in …
·Intel Centrino Vs . AMD Turion 
·Hoe maak je herconditioneringsmodus een …
·Wat is een Multimedia Controller 
·Hoe afdrukken Met behulp van Toshiba Wir…
·Hoe controleert het type RAM 
·Hoe te VLC streamen naar een iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com