Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan u een upgrade van de harde schijf op een Apple iPad ?
De iPad maakt gebruik van solid state opslag in plaats van de typische computer schijf . Drie opslagruimte opties zijn gelijk aan de harde schijf van uw computer . Zodra je een 16G , 32G of 64G iPad , dat is de hoeveelheid opslagruimte die je moet werken met voor de duur van het gebruik van die iPad kopen . Echter, de opslag grenzen niet zo beperkend als ze lijken , en er zijn manieren om te werken rond deze grenzen dus een 64 GB iPad meeste wensen van de gebruiker kan aanpassen , zelfs met grote hoeveelheden gegevens op de iPad . Opslag Verbruik

Een reden waarom computers hebben grote harde schijf opslagcapaciteit , vaak in de meerdere honderden gigabytes , is dat de computer software neemt meer opslagruimte dan iPad -software . Mobiele apps zijn ontworpen voor het iOS- besturingssysteem, dat neemt een klein gedeelte van de opslagruimte van uw iPad . Deze apps zijn meer single- gericht dan de standaard computer software , en kan wat extra features missen , maar ze nemen weinig ruimte op uw iPad . Dit laat de meeste van uw iPad de beschikbare opslagruimte voor muziek , documenten , foto's en de hoogste ruimte consument , video .
Extra opslag in Cloud

Verschillende populaire cloud storage providers bieden gratis iPad apps in de App Store . Apple 's iDisk , samen met Dropbox , Box dot Net , SugarSync en andere cloud- storage-diensten kunt u uw bestanden op te slaan , met inbegrip van , muziek , foto's en video's in de meeste gevallen online . Wanneer u toegang wilt tot een van deze items , kunt u deze downloaden naar uw iPad in een paar tikken , vervolgens verwijderen uit de opslag van uw iPad wanneer u klaar bent , waardoor ruimte voor andere dingen gebruikt terwijl het bestand blijft toegankelijk in de cloud . Gratis versies van deze diensten kunnen 1 G tot 5 G van extra opslagruimte toe te voegen , terwijl sommige cloud- diensten aan te bieden betaalde versies , waarmee u toegang tot honderden gigabytes aan online opslag van uw iPad .
ITunes opslag

Als uw cloud service niet aankan videoformaten of je gewoon niet graag een beroep op internetverbindingen om de mogelijkheid van uw iPad om u de items die u wilt op de gaan bieden te verhogen , kunt u gebruik maken iTunes op uw computer . Het serrves als een soort van externe harde schijf , het verschuiven van groepen van bestanden , muziek of video's op uw iPad voor de dag of de week gebruik , dan is het verschuiven van die bestanden uit en nieuwe items op als je genoeg hebt van je huidige selectie .
< Br >
iPad Voordelen

Hoewel het ontbreken van een gebruiker upgrades lijkt misschien een nadeel , vooral voor pc-gebruikers die gewend zijn aan doe-het -zelf verbeteringen , kan verzegeld lichaam van de iPad is een pluspunt . Het onvermogen om te knoeien met de interne werking van de iPad zorgt ervoor dat de hardware en software werken samen als ze zijn ontworpen om te doen, waardoor het risico van bugs of glitches te wijten aan conflicten tussen de hardware en software . Bovendien, omdat gebruikers kunnen niet toevoegen of hardware van de iPad te veranderen , veel beveiliging van de luchthaven stations niet de reizigers naar de iPad uit hun zakken voor inspectie te verwijderen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te gebruiken mijn iPad op …
·Hoe maak je een Mac Mini te bo…
·Hoe maak je een BlackBerry syn…
·Kunt u Installeer iWork op de …
·Hoe te Apps Return op een iPad…
·Hoe te Formaat E-mails in een …
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Waarom heeft de iPad gebruik z…
·Hoe je je eigen iPad Stand mak…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe te fabrieksinstellingen Reboot op ee…
·Inspiron B120 Specificaties 
·Hoe uit elkaar te halen een laptop 
·Hoe een Computer Service Center Build 
·Hoe te schrijven op de iPad Met de Stylu…
·Hoe lang kun je blijven een Kindle boek …
·Universele Laptop Adapter Tips 
·Hoe kan ik een externe harde schijf toev…
·Hardware aan Voeg toe aan een Lexmark X7…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com