Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u opnemen van video met een iPad ?
U kunt video opnemen op de tweede generatie iPad , ook wel de iPad 2 , maar niet op de originele iPad-modellen . De originele iPad-modellen , uitgebracht in april 2010 , hebben geen camera voor het opnemen van foto's of video . In maart 2011 bracht Apple de tweede generatie iPad, die twee camera's ingebouwd in het apparaat bevat . iPad 2 Camera

De iPad 2 heeft een camera aan de voorzijde , of het scherm kant, en een camera naar de achterzijde van de iPad . Beide camera kan video opnemen , evenals het nemen van foto's . De camera aan de voorkant is het meest geschikt voor het opnemen van video van jezelf , dus je kunt de video op het scherm te zien als het aan het opnemen is . De achterste camera kunt u video van iets achter de iPad vast te leggen , zodat u het beeld bekijken op uw scherm als u houden van de iPad zoals u zou een videocamera .
Software
< br >

de iPad 2 komt voorgeïnstalleerd met de basis software u nodig hebt om op te nemen , opslaan en delen van de video die u opneemt op je iPad . Wilt u meer functies , zoals live video chat , de FaceTime app komt ook voorgeladen op iPad 2 modellen . Voor videobewerking , biedt Apple iMovie voor iPad , een geavanceerde video-editor in een redelijk geprijsde app - $ 4,99 op het moment van publicatie . U kunt video opnemen rechtstreeks in iMovie , voeg dan effecten , muziek en andere functies , of het gebruiken om te importeren en video die u al opgenomen bewerken .
Specificaties

Zowel de iPad 2 camera's zijn niet gelijk . De achterste camera neemt high definition 720p-video en heeft een 5x digitale zoom . De camera aan de voorkant gebruikt alleen VGA-kwaliteit , geen HD , en heeft geen zoom . Beide video 's opnemen tot 30 frames per seconde . Dit resulteert in fatsoenlijke kwaliteit video voor een multifunctioneel apparaat , maar als je een video kwaliteit kenner , kunt u aan de stok met een speciale video- camera in plaats van iPad video . Wanneer u de camera gebruikt terwijl verbonden met een Wi - Fi -service , worden uw video's automatisch een geotag met de locatie waar je ze neergeschoten .
Controls

Alle bedieningselementen voor de video- camera's gebruiken de iPad touchscreen interface . Als je in de video- app en niet de controles niet ziet , tikt u op het scherm eenmaal om de controle opties weergegeven . U kunt de belichting op de foto's en video's te veranderen , maar de camera's op de iPad omvatten niet flitsen voor extra verlichting .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te verbinden uw iPad Wi - …
·Het krijgen van een iPad met 4…
·Hoe te Downgrade een iPad 
·Kan ik gebruik van een webcam …
·Hoe te Verbind uw iPad naar uw…
·Hoe maak je een iPad activeren…
·Hoe kan ik een Apple Remote ge…
·Hoe je pre-order van de Apple …
·Is de iPad Handige zonder AT &…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Wat is een Pentium 3 
·Hoe een bestand te wissen van een CD - R…
·Hoe maak je een Sharpie gebruiken op een…
·Laptop Accu Verschillen 
·Hoe te 55.1 Foutmelding Fix op HP LaserJ…
·Soorten Desktops 
·Pentium E 5200 Vs . Athlon 64 X2 5000 
·Bar Code Scanner & Software 
·Besturingssysteem niet gevonden op een E…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com