Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Soorten Desktops
Met de vooruitgang in de notebook computer technologie en de komst van de kleine , maar formidabele netbook , sommige consumenten de vraag of het nodig is om een enorme desktop computer te kopen . Echter , desktops zijn nog steeds de beste keuze voor maximale prestaties op het werk en in het kantoor aan huis , ze over het algemeen sneller uit te voeren en bieden meer functies dan draagbare tegenhangers . Verschillende soorten desktop computers beschikbaar zijn voor consumenten en bedrijven . Standaard
Desktop

elektronische componenten Een standaard bureaublad van de computer zijn ondergebracht in een plastic of metalen behuizing , een zogenaamde toren , terwijl diverse randapparaten ( de monitor , muis , toetsenbord , etc. ) zijn aangesloten op de toren . Torens komen in een verscheidenheid van vormen, maten en kleuren . Evenzo , desktop computers zijn uitgerust met een breed scala aan opties en functies : sommige bevatten oudere , langzame processoren , terwijl anderen zijn veel sneller . Sommige desktops kan een ouder besturingssysteem is geïnstalleerd , anderen hebben het nieuwste besturingssysteem en de software . De capaciteit van de harde schijf en de grootte, vorm en kwaliteit van de monitor kan aanzienlijk variëren . Een breed assortiment van desktop computers zijn beschikbaar voor iedere behoefte en budget .

Standaard desktops
zijn meestal PC's , maar Mac- desktops zijn ook beschikbaar . Sommige desktops draaien het Windows-besturingssysteem , anderen komen met een van de verschillende smaken van Linux geïnstalleerd .
All - in - One

Beroemd gemaakt door Apple Computers , het allemaal - in- een desktop computer combineert de monitor en toren in een enkele eenheid die de neiging heeft minder ruimte nodig en is gemakkelijker te assembleren dan traditionele toren bureaublad. Minder draden nodig zijn componenten. De aankoop van een alles - in-een desktop garandeert dat u alles wat u nodig hebt om te beginnen met werken of spelen hebben . De all - in-one desktop- markt wordt niet langer gedomineerd door Apple iMac , vandaag , veel computer fabrikanten bouwen en de markt all - in-one computers , waaronder HP en Gateway . Sommige bieden zelfs monitors met touch - screens , zodat gebruikers om te communiceren zonder een toetsenbord of muis . Voor het gemak dat deze computers bieden , de prijzen zijn hoger dan de traditionele toren desktops , variërend van ongeveer $ 600 tot $ 1600 en meer .
Point - of-Sale

Veel bedrijven bieden standaard desktop computer systemen voor basis computergebruik behoeften van werknemers . Echter , met name in de retail wereld , zijn computers nodig op het terrein waar de verkoop plaatsvindt en standaard desktop units niet geschikt kan zijn als ze zijn omvangrijk en bieden meer functies dan nodig zijn. In plaats daarvan , ' point - of-sale " -systemen mogen worden gebruikt - ze zijn klein genoeg om op de top van een kassa en speciaal gemaakt voor de berekening en de beltoon van de verkoop . Deze kleinere systemen zijn ook meer energie-efficiënt , wat vooral belangrijk is in bedrijven waar systemen werken voor het grootste deel van de dag .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe te Overclock een Pentium D…
·Hoe kan ik importeren de muzie…
·Hoe uit elkaar te halen een Ga…
·Hoe te herstellen van een Sony…
·Hoeveel watt heb Computeronder…
·Hoe maak je een USB-kabel aans…
·Pentium T4200 Prestatie 
·Hoe te identificeren een Dell …
·Hoe te openen een Dell Dimensi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe de HP Pavilion M9480 afstandsbedieni…
·Wat zijn IDE & SATA harde schijven ? 
·Het verschil tussen een CPU en een micro…
·Hoe het opzetten van een Global Address …
·Hoe te updaten BIOS ACPI 
·Hoe te Program Radio Shack Pro 97 Scanne…
·De Microfoon Jack werkt niet op mijn Del…
·Bij welke temperatuur zal een PC Process…
·Soorten RAM Slots 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com