Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Draadloze opties voor Desktops
Desktop computers kunnen worden bol van de rommel . Vele kabels aansluiten toetsenborden, muizen , modems , printers en andere apparaten , het creëren van een struikelgevaar en een lelijke rotzooi . U kunt echter veel van deze items te kopen zonder snoeren . Zolang je een ingebouwde ontvanger met uw bureaublad , of een draadloze ontvanger aangesloten op uw computer , kunt u deze draadloze apparaten te gebruiken in plaats van de oude snoer modellen. Toetsenbord en muis

De twee standaard input devices voor elke computer , draadloze toetsenborden en muizen , zijn op grote schaal beschikbaar komen. Typisch, komen ze met een ontvanger van een soort , een USB-of een serieel apparaat dat u aansluit op de computer in de plaats van de bedrade apparaat . Dan hoeft u alleen correct gedimensioneerde accu's toe te voegen aan het toetsenbord of de muis . Sommige draadloze apparaten zullen speciale drivers of software nodig , dus als uw toetsenbord of de muis wordt geleverd met een installatie-cd , plaatst u deze en volgt u de instructies op het scherm .
Printer

Een andere draadloze optie voor desktops , hebben draadloze printers steeds vaker in de afgelopen jaren . U kunt een draadloze printer tussen vele computers te delen , indien gewenst , en er is geen noodzaak om een ​​omvangrijke kabel tussen uw desktop en de printer te voeren . Hierdoor kunt u de printer op verschillende plaatsen te positioneren , omdat het niet langer nodig heeft om te zitten dicht op de desktop . Zorg ervoor dat u het positioneren binnen het bereik van het draadloze apparaat , die varieert van model tot model .
Modems en Routers

Terwijl sommige modems zijn draadloos , waardoor u verbinding met het internet of een netwerk van verschillende locaties , routers neiging om de echte sterren zijn . Ze kunnen fungeren als knooppunten voor allerlei draadloze apparaten via een LAN of een lokaal netwerk . Draadloze routers kunt computers uit heel uw huis om verbinding met het internet via uw ISP , of internet service provider , allemaal zonder fysiek aansluiten van een draad . Ze komen ook met diverse beveiligingsfuncties en kunt u een beveiligingssleutel , dat is een zin die een gebruiker moet weten voordat hij kan toegang krijgen tot het netwerk van de router beheert creëren . Variëren per model , dus check handleiding van uw fabrikant voor specifieke informatie over de router en modem functies .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe krijg ik informatie van ee…
·Hoe te openen Compaq Presario …
·Hoe maak je een Intel Heatsink…
·Specs van de HP Brio BA410 
·Problemen Met 30 Hertz ATI 
·Hoe je computers leren voor Fr…
·Hoe bouw Media Centers 
·HP Pavilion M8300f Specs 
·De factoren achter Dell's Mark…
  Related Articles
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe je Aanmelden voor een Apple -account…
Hoe je Wireless Data annuleren op een Ap…
De beste Stylus Pennen voor de iPad 
Trucs voor de iPad 
Aanbevolen Apps voor de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe de batterij te verwijderen van Acer …
·Hoe de voeding vervangen in een Packard …
·Hoe een HP Printer Repair 
·Problemen met geluid opnemen met de Live…
·Lijst van Gigabyte Moederborden 
·Hoe maak je een Compaq Presario V500 Rep…
·Hoe te Biometrie gebruiken 
·Hoe maak je een CD-ROM- drive Kom uit ee…
·Hoe de toegangsklep voor de printcartrid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com