Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe te Biometrie gebruiken
Biometrische technologie is een systeem dat kan u toestaan ​​om mensen op basis van unieke kenmerken , zoals stemherkenning , de herkenning van vingerafdrukken en iris identificatie identificeren . Hoewel de technologie is nog relatief nieuw is , zijn veel bedrijven beginnen om het te gebruiken om medewerkers te identificeren en te volgen . Volg deze stappen om te leren om biometrische technologie te gebruiken . Instructies
1

Bepaal wat je wilt biometrische technologie te gebruiken voor . Veel bedrijven gebruiken het om gelijke tred te houden met de tijd-en aanwezigheidsregistratie , terwijl anderen het gebruiken om de veiligheid te verhogen . Kopen van 2

Bepaal of u wilt irisherkenning , stemherkenning of vingerafdrukherkenning biometrie gebruiken . Iris herkenning en stemherkenning zijn de duurdere van de drie , omdat ze vereisen veel meer gevoelige apparatuur . Vingerafdrukherkenning maakt gebruik van de meest eenvoudige technologie en is de meest populaire zakelijke keuze, want het kost slechts rond de $ 400 tot implementeren .

Onderzoek biometrische verkopers 3 om de beste prijs en de beste klantenservice overeenkomst vinden . De gemakkelijkste plaats om deze leveranciers te vinden is online , en de meeste van hen bieden een waaier van productbeschrijvingen , prijzen en diverse garanties .
4

Stel uw biometrisch systeem . Met de iris herkenning of voice identificatiesystemen , zal u de verkoper nodig om de installatie voor u doen . Echter , als u kiest voor de vingerafdruk systeem , zult u merken dat de meeste van deze systemen zijn compatibel met de Microsoft Office Suite , en de technologie is gebruiksvriendelijk en biedt eenvoudige stappen om het op te zetten zelf .
5

maximaliseren beveiliging , monitoren werknemer aanwezigheid en stroomlijnen van uw bedrijf kosten . Als je biometrische technologie te gebruiken , zult u merken dat , na de eerste hoge kosten , kunt u makkelijker een greep te houden op ziekteverzuim , veiligheidsvraagstukken en de last van het bijhouden van de gegevens met betrekking tot deze gebieden van zorg .
< br >

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Scannen en faxen Instructies v…
·Wat is een computer Grafische …
·Hoe Plastic cd's & dvd's Recyc…
·eSATA-kabel Vs . SATA-kabel 
·Hoe de Brother MFC - 9840 Prob…
·Hoe stuurprogramma's te instal…
·PC Case Gereedschap 
·Hoe de haven Lengte van een Su…
·Hoe een Fingerprint Reader ver…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Entrusted Intranet Zone Toegang t…
·Hoe maak je een computer USB- naar-HDMI …
·Grafische kaart Tutorial 
·Hoe maak je een Memory Stick te voegen i…
·Canon PIXMA iP1600 Installatie 
·Hoe kan ik een MP4 Mac -bestand te spele…
·Hoe maak je een harde schijf installeren…
·Beperkende factoren op Grafische Kaarten…
·Veel elektronische items vandaag gebruik…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com