Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe kan ik een MP4 Mac -bestand te spelen op een digitale fotolijst
De MP4- bestandsformaat is uitgegroeid tot een populair formaat voor het bekijken van video's op een Mac , maar is niet compatibel met de meeste digitale fotolijst met behulp van de AVI video -bestandsformaat . Het afspelen van een MP4-bestand op een digitale fotolijst vereist converteren eerst naar een AVI -bestand op de Mac met een MP4 naar AVI conversie programma . De AVI- bestand kan vervolgens worden overgedragen van de Mac naar de digitale fotolijst met behulp van een USB flash drive . Wat je nodig hebt
Macintosh- computer
internetverbinding
webbrowser
USB flash drive
Toon Meer Aanwijzingen
1

Steek de USB flash drive in een USB -poort op de Mac . Wacht tot het pictogram van de USB flash drive op het bureaublad . Dubbelklik op het " Hulpprogramma's " map in de map "Programma's " in de primaire harde schijf . Scroll naar beneden om het programma Disk Utility en dubbelklik erop om het programma te starten . Kopen van 2

Selecteer het pictogram van de USB-stick aan de linkerkant van het programma Schijfhulpprogramma . Klik op het tabblad "Wissen " . Noem de USB drive " digitale fotolijst video's " in de "Naam" kolom . Selecteer " MS - DOS ( FAT ) uit het drop down menu hieronder " Format . " Klik op de " Erase " knop aan de onderkant van het venster . Druk op " Wissen " in het " Bevestiging " venster dat verschijnt . Wachten als de USB flash drive is geformatteerd voor gebruik op Macs , PC's en digitale frames . Stop Schijfhulpprogramma wanneer het formatteren is voltooid .
3

Download een installatie op de Mac een MP4 naar AVI conversie programma , zoals de proefversie van 4Media MP4 Converter voor Mac ( zie link in middelen ) .
4

Voer de MP4 naar AVI- conversie programma . Sleep het MP4-bestand dat moet worden geconverteerd naar AVI voor de digitale fotolijst in het pictogram van het programma - dit zal in het Dock worden aan de linkerkant van het scherm of op de onderkant van het scherm . Wachten als de MP4-bestand wordt geladen in de MP4 naar AVI- conversie programma .
5

Klik op het tabblad " Opmaak " op de MP4 naar AVI conversie programma en selecteer " AVI " uit het drop down menu . Klik op de knop "Bladeren" op de MP4 naar AVI conversie programma en navigeren in het venster dat verschijnt op het bureaublad van de Mac . Klik op " OK " aan de onderkant van het venster om het venster te sluiten .
6

Klik op de " Convert " knop op de MP4 naar AVI- conversie programma . Noem het AVI-bestand dat zal worden gedaan in de lege kolom aan de bovenkant van het venster dat verschijnt . Klik op " Save " aan de onderkant van het venster om het AVI- bestand op te slaan op de Mac's bureaublad. Stoppen met het conversieprogramma .
7

Sleep het AVI- bestand van de Mac's bureaublad naar het pictogram van de USB flash drive . Wachten als het AVI- bestand wordt gekopieerd naar de USB-stick . Sleep de USB flash drive naar de prullenbak . Verwijder de USB- stick uit de USB-poort van de Mac . Steek de USB-stick in de USB poort van de digitale fotolijst . Speel de AVI video, die compatibel is met de digitale fotolijst en werd omgezet van het MP4- bestand op de Mac .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Waarom kan ik niet ontvangen I…
·Hoe te films te branden op een…
·Hoe kan ik mijn Apple TV Trans…
·Heeft een Apple Werk met een D…
·Over Mac Mini Externe schijven…
·How Do You Bevestig een map na…
·Hoe je Volledig scherm op een …
·Hoe naar Mac-computer wijzigen…
·Hoe de zoekgeschiedenis wissen…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Fabrieksinstellingen voor de Dell Inspir…
·Hoe te Externe HDD in Autoplay toevoegen…
·Hoe upgrade ik mijn USB Hub 
·Hoe gegevens 
·Hoe te Hewlett Packard Omnibook Laptop C…
·Hoe te Refill kopieermachine Toner 
·Leren hoe je een Home laptop gebruiken 
·Hoe maak je een nieuwe computer geluidsk…
·Hoe de iPad synchroniseren met MobileMe 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com