Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Over Mac Mini Externe schijven
Apple Mac mini luidde een nieuw tijdperk van marketing in de tech industrie , die bekend staat als de BYOK & M , of breng uw eigen toetsenbord en muis , computer . Het idee was om het marktaandeel te stelen van Windows door gebruikers de mogelijkheid om hun huidige randapparatuur te gebruiken op de mini . Maar vanwege de beperkte omvang van de interne harde schijf van de mini's , en de ietwat moeilijke proces van upgraden , een groot aantal mini- gebruikers zijn die zich hebben om een externe harde schijf of twee om ruimte -eten bestanden op te slaan , zoals muziek toe te voegen , films en foto's . Geschiedenis

De Mac mini werd geïntroduceerd met veel fanfare in 2005 en volgde in de traditie van stilistische design van Apple . Voornaamste drijfveer van Apple was om buste uit de mid-single digit percentage dat Macs vertegenwoordigd in de computer markt .
Belang

Terwijl de mini veroorzaakte een opschudding in de wereld van personal computing , heeft zij wel zijn beperkingen . Een daarvan was de beperkte grootte van de harde schijf en de hoeveelheid RAM . Verder complicerende zaken , een poging om de mini te openen en upgrade deze items was een oefening in frustratie , want zelfs de meest tech - handig zielen hadden problemen met het openen van de zaak zonder krassen of andere manier te beschadigen .
< br > Function

een externe harde schijf voor een Mac mini geeft je extra opslagruimte , iets dat hard nodig is voor alle computergebruikers . Vanwege de beperkingen van de harde schijf grootte in de mini , die een 2,5 - inch harde schijf maakt gebruik van - het type dat wordt gebruikt in een laptop computer - is het moeilijker om te upgraden , zoals het openen van de mini is enigszins moeilijk , en 2,5 - inch interne schijven zijn duurder dan hun 3,5 - inch tegenhangers .
Soorten

Omdat de Mac mini bevat standaard FireWire- en USB -poorten , zal een USB -of FireWire harde schijf werkt met het. Echter, die meer geïnteresseerd zijn in esthetiek dan de prijs zal waarschijnlijk gaan voor een van de externe schijven die speciaal is ontworpen voor de mini , door andere fabrikanten . Zij zitten direct onder de mini en zijn ontworpen om te kijken als ze deel uitmaken van de computer . Hun voetafdruk niet nemen geen extra ruimte , en al de aansluitdraden zijn verduisterd in de rug , uit het zicht .
Overwegingen

Terwijl de Mac mini zeker heeft haar moed bewezen als een eerste klas computer , de beperkingen - en complexiteit - van upgraden zijn aantrekkingskracht te beperken . Voordat zinken geen geld in het kopen van een speciaal ontworpen harde schijf , overwegen hoe lang u van plan op het houden van de computer voordat u de volgende upgrade . Echter , als je met behulp van een standaard USB-of FireWire harde schijf , bedenk dan dat de drive kan worden gebruikt met de volgende computer .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een Apple ADC Conn…
·PowerBook G4 is niet in staat …
·Hoe je recensie de iMac instal…
·Hoe je het scherm maximalisere…
·Voordelen en nadelen van MacBo…
·Wat is een IPA -bestand? 
·Macbook RAM Upgrade Advies 
·Het upgraden van uw MacBook Ai…
·Mijn Power Mac G4 gaat niet aa…
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe je PDF's Overdracht van een Mac naar…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe het opzetten van VNC voor Mac aan mi…
Kunt u controle van uw Mac Vanuit een iP…
Heeft de iPad Run Mac Office ? 
  Hardware Articles
·Het vergelijken van HP J6450 en J6480 HP…
·Hoe te Geautoriseerde Sony Dictation Equ…
·Subsidies voor Computerapparatuur 
·Hoe maak je een grafische kaart te reini…
·Hoe de Waste Ink resetten op een Canon -…
·Hoe te Catalyst Driver Update 
·HP ZE4900 : Specificaties 
·Wat voor soort geheugen voor een Dell Di…
·Hoe een notebook computer Herbouw 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com