Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe te Inkscape gebruiken voor pagina Makeup
Ik hou van open source software . Niet alleen omdat ik graag gratis software , maar omdat het wordt ondersteund door een verscheidenheid van ontwikkelaars die ook gebruikers van het product . Inkscape is een groot stuk van freeware voor de Macintosh , dat is dezelfde functie als iStudio Publisher , Quark of PageMaker . Het is een zeer geavanceerd programma , maar niet zo feature - rijk als de dure commerciële producten . In dit artikel zal ik laten zien hoe je een paar eenvoudige doe - functies , maar om echt te begrijpen van de aanvraag moet u een kopie op de link in Resources hieronder en experiment te downloaden . Wat je
Macintosh-computer met OSX
X - 11 Installed
Inkscape
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Wanneer u Inkscape je automatisch hebt geopend een lege pagina . Let op de werkbalk aan de linkerkant heeft een aantal bekende tekst , object en tekenfuncties . Elk instrument heeft zijn eigen palet van instellingen die u kunt aanpassen , zoals penseel dik en ondoorzichtigheid . Het pipet kunt u een kleur uit een beeld en verf met die kleur te selecteren . Het kleurenpalet aan de onderkant kunt u kleuren selecteren en gebruiken . Kopen van 2

u een afbeelding selecteert IMPORT importeren vanuit het menu BESTAND . U kunt dan bladeren naar een afbeelding . Als u het importeren van een grote afbeelding die u kan hebben om de grootte met behulp van het percentage schuifbalk aan de onderkant van het frame aan te passen .
3

tekst toevoegen door te klikken op de TEXT op de werkbalk en plaatst u de cursor waar u de tekst wilt plaatsen. Klik op het tabblad Lettertype om het lettertype te selecteren en selecteer stijl , regelafstand en de positionering vervolgens . U kunt het tekstblok te verplaatsen met de pijl gereedschap na de tekstblokken zijn gemaakt . U kunt de tekst of een object met behulp van de pijl tool met hoeken hoek .
4

Laten we nu een speciale tekst effect met behulp van de vulling en lijn gereedschap onder OBJECT . In dit geval zullen we een Gaussiaans vervagen gebruiken . U kunt deze tools te gebruiken op elk object inclusief tekst . Gebruik de onscherpte schuifregelaar om de tekst te vervagen . Gebruik de schuifregelaar voor de tekst of het object transparanter te maken .
5

Onder het tabblad STROKE verf kunt u het type van een beroerte u wilt evenals de kleur te selecteren . Kleur kan worden gekozen uit vijf verschillende kleuren modellen . Dit is erg handig bij het ontwerpen voor print , want je kunt de CMYK- model te selecteren voor een goed begrip van elke kleur knippen die kunnen optreden te krijgen. Het zal ook helpen om kleuren die binnen het CMYK- gamut , die veel kleiner is dan het scherm gamut selecteren .
6

U kunt speciale effecten toevoegen aan een object of tekst door de instellingen filtereffecten selecteren . U kunt meerdere filters toe te voegen en aan te passen het bereik van de filters die ook geldt voor een geselecteerd object . Dit geeft een ontwerper veel vrijheid bij het maken van speciale lettertypen , tekst effecten of het toevoegen van effecten aan tekenobjecten .
7

Wanneer u bent al klaar met je creatie kun je het bestand opslaan in een verscheidenheid van formaten . Kies Postscript of PDF voor print projecten . Er is een verscheidenheid aan andere save formaten verkrijgbaar , waaronder een eigen indeling .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te Bestanden uploaden Prob…
·Hoe kan ik Scroll Sideways op …
·Vijf Voordelen van het gebruik…
·Hoe de Flash Drive te verwijde…
·Hoe kan ik mobiele telefoons o…
·Hoe RAR bestanden wijzigen om …
·Hoe maak je verbinding een Mac…
·Mijn luidsprekers maken van ee…
·Hoe maak je een SlingCatcher R…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Media Card Recovery 
·Hoe te verbinden My Printer Via WiFi 
·Hoe weten wat voor soort scherm moet uw …
·De aard van de CD en DVD drives 
·Elektronische componenten zijn zeer gevo…
·Kunt u noteren met een stylus op een iPa…
·AMD Turion64 X2 versus Core2 
·Hoe te vermijden papier bij een Kodak 55…
·Hoe je programma's te installeren op een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com