Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Vijf Voordelen van het gebruik van een Mac dan een PC
Mac-computers in de afgelopen jaren hebben steeg in populariteit van de consument . Veel mensen overgestapt op het Mac-platform na het gebruik van de iPod mp3-speler en meer te leren over het merk Apple . Mac-computers bevatten meer voorgeïnstalleerde software dan de meeste pc's , contract minder virussen en hebben een betere betrouwbaarheid track record onder andere voordelen . Meer Pre -Installed Software

Mac-computers komen vooraf geïnstalleerd met veel meer toepassingen dan de meeste pc's . Dit omvat beroemde iLife suite van creatieve programma's zoals iPhoto , iTunes , iMovie , iWeb en GarageBand van Apple . Deze suite van programma's is tech - industrie awards gewonnen voor hun uitstekende eigenschappen en het gemak - of-gebruik . De meeste pc's zijn exclusief vooraf geïnstalleerde software zoals iLife . Mac- gebruikers krijgen ook programma's zoals Mail, Safari webbrowser en tekst bewerken .
Gebrek aan computervirussen

er alleen zijn een handvol van de gerapporteerde virussen op het Mac-platform in de laatste twee decennia . Vergelijk dit met de duizenden bekende pc-virussen in slechts de laatste paar jaar en je kunt zien waarom Mac-gebruikers voelen zich veel veiliger tegen aanvallen . De meeste Mac-gebruikers nooit een virus meldt in de gehele levensduur van hun computer .
Betrouwbaarheid

De meeste pc-gebruikers
ontdoen van hun computer twee tot drie jaar na aankoop . Dit is voornamelijk te wijten aan de computer break - downs en eenheden steeds bijna achterhaald in de PC-wereld na drie jaar . MACgebruikers de andere hand op de computer een gemiddelde van 5-6 jaar . Een studie bleek dat 54,4 procent van de Apple-gebruikers in handen computers meer dan drie jaar oud .
Klantenservice & technische ondersteuning

Doorheen zijn geschiedenis Apple heeft vele magazine en consumenten bijgevuld ratings geeft als het aanbieden van de beste technische ondersteuning en klantenservice van een computerbedrijf . Een van de grootste voordelen van Apple is de Apple Store nationale winkelketen . Mac- gebruikers kunnen hun computers te brengen in een Apple store voor on-site reparaties en software-ondersteuning . De Apple Store biedt ook een- op-een training voor Mac- bezitters die moeite hebben met het leren van het platform op hun eigen .
Run Windows-toepassingen wanneer nodig

Apple
introduceerde Boot Camp-software in 2006 , samen met zijn overgang naar het gebruik van Intel-microprocessors . Boot Camp kunnen gebruikers een Windows- besturingssysteem te installeren op hun Mac . Eenmaal geïnstalleerd , kunnen Mac-gebruikers kiezen voor Windows of Mac OS X te laden op de computer opstarten . Dit stelt gebruikers in staat om een best-of - twee - werelden aanpak te gebruiken als het gaat om computer applicaties .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een MacBook Pro Mo…
·Hoe maak je een JVC GZ - MG130…
·How to Get My Music Uit mijn i…
·Hoe de trackpad Problemen op e…
·Hoe het opzetten van een ingeb…
·Hoe het opzetten van de JBL Mo…
·Hoe maak je : een Mini Display…
·Hoe maak je een iBook aansluit…
·Hoe maak je draadloos afdrukke…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe je het Wachtwoord resetten op een Ki…
·Hoe een goede merk laptop kopen 
·Installatie van Armada M300 Memory 
·Hoe maak je een Logitech- webcam gebruik…
·AMD Athlon 3500 Vs . Athlon 3800 
·Hoe je het aanraakscherm gebruiken Met e…
·De Beste Media Desktop Computers 
·Hoe maak je een Ultra ATA-harde schijf i…
·Hoe te Refill een Epson Stylus 740 inktc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com