Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u noteren met een stylus op een iPad ?
U kunt aantekeningen maken met een stylus in een iPad-app die u toelaat om te tekenen of te schrijven op een document met uw vinger. Niet alle documenten apps hebben dit vermogen , dus je kan nodig zijn om uw document of foto te verplaatsen naar een andere app te stylus aantekeningen te maken . De iPad bevat geen dergelijke app als onderdeel van haar eigen software , maar er zijn meerdere om uit te kiezen in de App Store . Annoteren Documenten

Diverse iPad apps
bieden PDF annotatie mogelijkheden , maar deze verschillen vaak van apps waarmee je foto's te annoteren . Als u wilt tekstdocumenten , zoals Word of Pages -bestanden annoteren , zal je nodig hebt om ze te converteren naar PDF-bestanden eerst . U kunt dit direct doen binnen Pagina's op de Mac of iPad of in Word 2007 of een latere versie op een pc . Als u een eerdere versie van Word , kunt u het document in Pages op de iPad te openen , als je die app , en dan e-mail het aan jezelf in PDF-formaat en open het in uw PDF annotatie app .

Top PDF Apps

App Advice
beveelt neuAnnotate PDF als een essentiële app voor zijn veelzijdige schrijven en tekenen inbreng functies en ontbreken van enige prijskaartje . Andere hoog aangeschreven apps met lage tot matige prijzen , onder meer iAnnotate en GoodReader . Elke app kunt u uw document annoteren met een stylus , en beide hebben ook opties die vele functies in Adobe Acrobat Pro nabootsen , zodat kunt u tekst en commentaar teken documenten invoegen en schrijven of tekenen uit de vrije hand tekst of cijfers . IAnnotate heeft ook invullen van formulieren functies en toegevoegde foto annotatie met zijn versie 1.5 release, terwijl GoodReader dient ook als een uitstekende opslag van bestanden en organisatie app , want het biedt meerdere manieren om documenten draadloos te krijgen op uw iPad . GoodReader laat je ook de tekst openen en te lezen , Word , Excel en andere soorten bestanden , maar je kunt ze niet annoteren in die app . App Advice beveelt ook Noterize , PDF Reader Pro en PDF Expert . Een minder - rated maar nuttige combinatie app is upad , welke een gratis " Lite " versie en een goedkope betaalde versie biedt . De app laat je PDF's en foto's met je stylus of vinger annoteren .
Foto Annotatie

Als u wilt markeren foto's met je stylus , zoeken de App Store voor fotobewerking apps , en kies er een die tekenen mogelijkheden biedt . Te voorkomen dat uw originele foto , op zoek naar een app die je gemarkeerde - up foto als een kopie in plaats van het toevoegen van uw annotaties om het oorspronkelijke bestand opgeslagen . Nieuwe foto apps uit te komen in de App Store regelmatig en bestaande apps voortdurend functies updaten , dus vul "edit 's " of "edit foto's " in de App Store zoekvak en kies uit de apps die verschijnen . Sommige tekening apps laat je ook foto's importeren als achtergrond , dus zoek op " Draw " of " Sketch" als goed.
Stylus Keus

Apple
ontwierp de iPad voor vinger gebruiken , zodat het bedrijf heeft geen officiële stylus . Elke stylus derden ontworpen voor de iPad zou moeten werken met elke tekening of annotatie app , omdat de iPad maakt geen onderscheid tussen een stylus en je vinger . Kies een stylus die comfortabel is voor u en voelt natuurlijk voor schrijven en tekenen . De meeste pennen hebben nogal brede uiteinden in plaats van mooie punten te wijten aan de aard van het aanraakscherm . Dit betekent dat u nodig hebt om uw schrijfstijl aanpassen iets goed te werken met de stylus voor annotatie . Zie het als het tekenen met krijt of een brede marker in plaats van een scherp potlood of fijn - point pen . Stylussen ontworpen voor resistieve touchscreens , waaronder veel oudere tablet computers en PDA's , zal niet werken op de iPad , omdat het gebruik maakt van capacitive touchscreen technologie .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een FaceTime gespr…
·Hoe kan ik gegevens automatisc…
·Hoe je je iPad 
·Hoe lang om een iPad te active…
·Hoe te Notes sturen naar de iP…
·Wat is een Retina Display op d…
·Hoe maak je een DCF bestand co…
·Is een iPad compatibel met Fla…
·Hoe om SMS te verzenden vanaf …
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe weet ik of mijn videokaart Ondersteu…
·Er is een interne fout en Internet Explo…
·Hoe maak je een Modicon B875 Input insta…
·Hoe maak je een HP 4100 Run C Scanner 
·DDR2 Vs . DDR3 RAM 
·Hoe te CRT's Recycle 
·Hoe permanent wissen van de harde schijf…
·De beste manier om een computer Fan Plaa…
·Wat is een OEM harde schijf? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com