Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
U kunt vergrendelen het scherm op een iPad ?
De iPad biedt een aantal opties voor het vergrendelen van uw iPad scherm . De standaardinstelling doet wat de iPad beschouwt vergrendelen van je scherm , wat betekent dat het in de slaapstand gaat en onthult het vergrendelscherm als je het terug wakker . Echter , de standaard unlock is een streep met de vinger die iedereen kan uitvoeren , zodat het niet uw gegevens te beschermen . Voor een betere iPad scherm te vergrendelen , kunt u een beveiligingscode wilt instellen die u moet invoeren om het slot scherm passeren . Instellen van de Lock

van uw iPad "Instellingen" app controleert uw slot -opties , zodat je nodig hebt om deze app te lanceren om uw beveiligingscode wilt instellen . Tik op het tabblad " Algemeen " in het linker menu , en kies vervolgens " Passcode lock " uit de beschikbare opties . Selecteer de knop om de toegangscode te schakelen , en voer uw toegangscode in het pop-up scherm en opnieuw in te voeren wanneer daarom wordt gevraagd . Dit zet uw slot , dus als je de iPad om te slapen en dan wakker te maken , zal de iPad u om uw toegangscode .
Eenvoudig of complex Codes

de iPad heeft twee modi toegangscode , die u kunt openen vanuit de " passcode lock " scherm in de "Instellingen " app . Eenvoudige wachtwoorden zijn vier - cijferige nummers , net als banken PIN . Als u een meer veilige sluis willen , schuift het scherm " Simple toegangscode "-schakelaar in de stand uit . Volg de aanwijzingen op het scherm om een meer complexe toegangscode behulp van letters en cijfers , en speciale tekens zoals het " op "-symbool en bevestig .
Passcode Opties

het scherm toegangscode instellingen biedt ook andere opties , zoals wanneer de toegangscode nodig . Voor de beste beveiliging , stel uw toegangscode sluis naar " Onmiddellijk . " Anders zult u niet nodig om de toegangscode invoeren om het scherm uit de slaapstand te openen totdat de tijd die u opgeeft is verstreken . Ongeacht deze instelling , als je eenmaal een toegangscode moet u opnieuw in te voeren om eventuele toegangscode - gerelateerde instellingen wijzigen ingesteld . U kunt ook instellen dat de code om te werken met kaderinstelling de iPad beeld op het slot scherm en kies een automatische vegen voor extra beveiliging . Deze laatste functie zal alle informatie van uw iPad verwijderen nadat iemand probeert om het te openen met de verkeerde toegangscode 10 keer . Als u deze instelling gebruikt , back -up van uw gegevens regelmatig, zodat je niet verliest als je je wachtwoord vergeet .
Rotatie Lock

Als u op zoek bent om te vergrendelen oriëntatie van het scherm , in plaats van de persoonlijke levenssfeer , de iPad heeft twee scherm rotatie lock opties . In het scherm algemene instellingen , kunt u " Lock rotatie " selecteert onder " Gebruik kant -schakelaar aan . " Dit maakt de schakelaar op uw iPad , naast de volume knop , in een rotatie lock . Schuif deze om uw iPad in zijn huidige oriëntatie van het scherm te vergrendelen - staand of liggend - en schuif het vervolgens terug naar de oriëntatie los . Als u liever dat de switch te gebruiken als een mute-knop , sluit de oriëntatie van het scherm door te dubbelklikken op de home knop en dan met je vinger naar rechts over de rij van de actieve app iconen . Dit onthult de iPod -app en een paar instellingen . Raak het pictogram sluis naar de huidige oriëntatie van het scherm te vergrendelen en herhaal het proces om de rotatie te ontgrendelen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te lezen Overdrive Boeken …
·Hoe je Keynote -thema's instal…
·Films Zal niet synchroniseren …
·Hoe te dwingen Sluit de apps o…
·Hoe maak je een PDF- bestand n…
·Hoe maak je een iPad Take uit …
·Hoe je telefoon mogelijkheden …
·Hoe bekijkt een Google Doc op …
·Hoe kan ik Six Pictogrammen In…
  Related Articles
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad Lock 
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe de BIOS met Award 6.00PG 
·Hoe te Schakel Schrijfcache uit over Int…
·Hoe om te achterhalen wat Pixel Shader I…
·Hoe een Computer Keyboard Vacuum 
·PC Based Doe het zelf Bewakingscamera 
·Hoe maak je een harde schijf 
·Hoe je het geheugen op een Mac Pro 15 La…
·Hoe te Overclock Mijn AMD 64 3700 
·Specs voor een Dell D610 Laptop Charger 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com